OTP banka uvela novo m-bankarstvo

Autor: Bernard Ivezić , 25. travanj 2013. u 19:15
Prije prijave na aplikaciji je moguće pretraživati bankomate i poslovnice na mapi, pregledavati tečajnu listu i isprobati demo verziju usluge mobilnog bankarstva

Prije prijave na aplikaciji je moguće pretraživati bankomate i poslovnice na mapi, pregledavati tečajnu listu i isprobati demo verziju usluge mobilnog bankarstva.

OTP banka uvela je sustav mobilnog bankarstva preko kojeg je mnoguće koristiti mnogo usluga i prije nego se aplikacije autorizira.

Sustav ASEBA JiMBa razvila je tvrtka Asseco SEE Hrvatska. Prije prijave na aplikaciji je moguće pretraživati bankomate i poslovnice na mapi, pregledavati tečajnu listu i isprobati demo verziju usluge mobilnog bankarstva. Aplikacije su dostupne za iOS i Andorid sustave. Balázs Békeffy, predsjednik Uprave OTP banke, kaže da im je ključno pitanje bila sigurnost.

"Iskustvo našeg partera u području sigurnosnih i kreativnih rješenja potvrdilo ih je kao dobrog partnera u ovom projektu", kaže Békeffy. Dražen Pehar, predsjednik Uprave Asseca SEE Hrvatska, kaže da su najviše radili na inovacijama u području dizajna i navigiranja aplikacijom.

Komentirajte prvi

New Report

Close