Otkriven nasljednik Samsungove popularne Galaxy serije

Autor: Poslovni.hr , 27. siječanj 2015. u 12:29
Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Ne očekuje da Samasung službeno objavi ime svog novog Galaxy pametnog telefona sve do ožujka ali je britanski Vodafone možda slučajno pomogao u otkrivanju ove dobro čuvane tajne.

Ne očekuje se da Samsung službeno objavi ime svog novog Galaxy pametnog telefona sve do početka ožujka ali je britanski Vodafone nehotično pomogao u otkrivanju ove dobro čuvane tajne, piše Business Insider.

Kako su potvrdili neimenovani izvori početkom mjeseca, Samsung će uskoro otkriti drugu verziju Galaxya S6 sa zaobljenim ekranom, sličnim njihovom modelu Galaxy Note Edge. Dodatna potvrda toj tvrdnji došla je s nizozemske Vodafone stranice gdje se informacija pojavila u samom kodu.

 

Sve do ovog trenutka bilo je prilično sigurno da će Samsung izdati 'uglatu' verziju modela S6 ali se nije točno znalo kako će se on zvati. Neki su spekulirali da će se zvati Galaxy S6 Edge te da će mu obje stranice biti zaobljene za razliku od samo jedne kakvu ima Note Edge.

S Edge će najvjerojatnije izgledati kao Galaxy Note Edge s time da će hardware 'posuditi' od Galaxy S6. To znači da će S6 imati ekran od 5,1 incha, ekran rezolucije 2560 x 1440, 64-bitni procesor te potpuno novi 'metalni' dizajn. 

Kompanija bi svoje buduće planove trebala otkriti na Svjetskom mobilnom kongresu koji će se održati drugog dana mjeseca ožujka. 

Komentirajte prvi

New Report

Close