A dobitnici ulaznica za StartUp Live Zagreb su…

Autor: Poslovni.hr , 13. ožujak 2013. u 15:39
StarUp Live

U petak počinje Startup Live Zagreb, a dvojica čitatelja portala Poslovni.hr osvojila su ulaznice za ovu informatičku konferenciju!

Za nekoliko dana počinje Startup Live Zagreb, informatička konferencija o kojoj se u zadnje vrijeme jako puno priča i piše. Poslovni.hr dijelio je 2 ulaznice za Startup Live Zagreb svojim čitateljima, a dobitnici su Vladimir Benić i Nezir Likaj. Ovaj dvojac će moći prezentirati svoju ideju, pronaći članove za svoj tim, upoznati zanimljive investitore i poslušati zanimljiva predavanja i panele.

Startup Live Zagreb održat će se za vikend, od 15. do 17. ožujka i to na dvije lokacije u Zagrebu. Svečano otvaranje Startup Livea održati će se u Staroj gradskoj vijećnici na Gornjem gradu, dok će se radionice i mentoriranja odvijati u prostorijama Verna na Iblerovom trgu. Startup Live Zagreb održat će se pod pokroviteljstvom predsjednika Gradske skupštine Davora Bernardića, te Hrvatske gospodarske komore. Kroz tri dana održavanja Startup Live Zagreba organizatori su pripremili razna mentoriranja i predavanja kako bi timovim što više olakšali prezentiranje i pomogli im u osvajanju vrijednih nagrada. Također će se održati i dva vrlo zanimljiva panela.

Na Startup Live-u prisustvovat će jedni od najuspješnijih poduzetničkih umova iz Hrvatske i inozemstva. Tako će u ta tri dana mlade i inovativne timove mentorirati priznati stručnjaci kao što su CRANE-ovci Saša Cvetojević i Berislav Lopac, suosnivač IT tvrtke Perpetuum Mobile i vrhunski IT novinar Ivo Špigel, direktor crnogorskog Domain.Me-a Predrag Lesić, osnivač Salespoda Marko Kovač, Tomislav Car iz Infinuma, Filip Topol iz Istudia, Ivan Ivanković Jokica iz Squeea, Stan Schroder iz europskog Mashable, te Vedran Bajer iz Google-a.

Na natjecanju će se predstaviti ekipe iz Hrvatske, većinom mlade i inovativne tvrtke kojima ćemo omogućiti da svoje projekte predstavljaju pred potencijalnim investitorima, priznatim IT stručnjacima i medijima. Pobjednika će odlučiti žiri među čijim članovima se nalaze Barbara Slade, Hrvoje Prpić (CRANE), Hrvoje Bujas (Cisex), Ivan Brezak Brkan (Netokracija), Monty Metzger (Ahead of Time), Dilyan Dimitrov (Eleven), Jure Mikuž (RSG Capital), Denis Smolar (Styria) i Nikša Gopčević (Iskon). Pobjednički tim dobiti će priliku predstaviti se na Pionners festivalu u Beču koji okuplja 3000 ljudi iz svjetske IT elite, te će od ZIP-a dobiti pravo na korištenje njihovih uredskih prostorija na 3 mjeseca. Također će osvojiti i super poklon od Acer-a – Iconia B1 Tablet. Za ostale natjecatelje pobrinut će se Domain.Me koji je za svakog natjecatelja u svakom timu osigurao besplatnu .ME domenu.

Kako do ulaznica?

Pošaljite nam mail sa subjectom StartUp live na web@poslovni.hr do utorka u 12 sati i napišite nam zašto bismo baš vama trebali pokloniti ulaznice! Nemojte zaboraviti poslati i svoje ime i prezime te broj mobitela kako bismo vas mogli kontaktirati u slučaju da vas izaberemo. Imat ćemo dva sretna dobitnika koji osvajaju po dvije ulaznice. Sretno!

Što je zapravo Startup Live? Startup Live eventi se organiziraju po cijeloj Europi, njeguju regionalne zajednice i povezuju poduzetnike diljem Europe. To je event koji traje 3 dana i pruža networking, resurse i poticaje za pojedince i timove da iz ideje dođu do lansiranja u samo jednom vikendu. Sam event spaja lokalnu zajednicu startupa sa drugim europskim poduzetnicima i omogućuje sudionicima da se spoje sa iskusnim poduzetnicima, stručnjacima i investitorima.. To je aktivno poticanje poduzetništva kroz zajednicu i kontinuirana težnja za poduzetničkom promjenom.

Komentirajte prvi

New Report

Close