‘Opstat će kompanije koje mogu brzo učiti i mijenjati se’

Autor: Marta Duić , 27. studeni 2018. u 22:00
Marko Pršić i Slavko Vidović novi partneri

Softverska tvrtka InfoDom Grupa i startup Espperta zajedno u digitalnoj transformaciji.

Dva igrača na IT tržištu, startup Essperta i InfoDom Grupa objavili su kako će kroz strateško povezivanje jačati poziciju na tržištu i olakšati digitalnu transformaciju kompanija. 

"Poznati smo kao kompanija kojoj je fokus digitalna transformacija poslovanja te integracija ICT rješenja u poslovne procese. Kontinuitet i konzistencija promjene su  ključni, a važno je posložiti i preduvjete za promjenu kako bi zaposlenici znali o čemu je riječ.  Bit ove digitalne platforme je da se na lagan način dođe do baš svakog zaposlenika, a kroz strateško povezivanje želimo pojednostavniti taj čitav proces. 

Učenje iz pogreške s pravom na pogrešku je ono na što se naše kompanije moraju naviknuti", objasnio je Slavko Vidović, direkor InfoDom Grupe koja danas posluje u šest zemalja EU i četiri u regiji.

  Essperta, hrvatski startup stoji iza platforme za učenje i upravljanje znanjem u široj regiji – Performa 365. Marko Pršić, direktor Essperte, objašnjava kako su pri razvoju vodili računa o trendovima, pozicionirali je u Microsoft Cloud te je višejezična.

"Startup smo s fokusom na znanje i vjerujemo da je upravo razmjena znanja ključna. Brzina promjena se neće usporiti, a one kompanije i organizacije koje se mogu i znaju mijenjati će uspjeti. Naša softverska platforma omogućava praćenje promjena, a kroz sustav se vraća informacija o provođenju promjene zahvaljujući čemu se mogu predvidjeti problemi", kaže Pršić.

Komentirajte prvi

New Report

Close