Novo izdanje Adriatic Innovation Islanda bavi se inovacijama u HR-u i digitalnom transformacijom

Autor: Poslovni.hr , 06. svibanj 2019. u 15:51
Foto: Press

Od 22. do 24. svibnja na otoku Sveta Katarina pored Rovinja održava se drugo izdanje Adriatic Innovation Island konferencije specijalizirane za teme vezane uz ljudske potencijale i digitalnu transformaciju.

Organizacijska kultura izvor konkurentske prednosti

Jedan od predavača ovogodišnje konferencije je i Joerg Blunder – Vice President za organizacijsku kulturu u Coca-Cola European Partners. Joerg će na konferenciji pokazati konkretne primjere kako je agilna organizacijska kultura dovela do konkurentske prednosti u poslovanju u zapadnim zemljama.

Alfonso Diez David je direktor ljudskih potencijala u Renault-Nissan-Mitsubishi grupi koji upravlja digitalnim tehnologijama i proučava kako one mijenjaju cjelokupni pristup ljudskim potencijalima unutar velikih poduzeća.

Teme vezane uz moderne tehnologije i inovacije

Employer branding, IOT, big data i umjetna inteligencija, digitalna transformacija te inovacije u HR-u samo su neke od tema ovogodišnje Adriatic Innovation Island konferencije. Sama konferencija traje tri dana, a organizatori često ističu da tijekom ta tri dana otok Katarina postaje najinovativniji otok u Europi. Otok je ekskluzivno zatvoren za vrijeme održavanja konferencije kako bi se osigurao ekskluzivni networking svih sudionika konferencije koji dolaze u Hrvatsku iz čak 7 zemalja svijeta.

U prodaji su trenutno dostupne Early Bird kotizacije. Više informacija o konferenciji možete pronaći na: www.innovation-island.com

Komentirajte prvi

New Report

Close