Nova usluga Hrvatske pošte: Fotografiju s mobitela šaljete kao razglednicu

Autor: Poslovni.hr , 20. svibanj 2015. u 15:04
Foto: Duško Jaramaz / Pixsell

Oduvijek ste htjeli svoje fotografije s mobitela otisnuti i stvoriti trajnu uspomenu?

Oduvijek ste htjeli svoje fotografije s mobitela otisnuti i stvoriti trajnu uspomenu? Nova usluga Hrvatske pošte, epostcard, nudi upravo ovu mogućnost. epostcard je mobilna aplikacija koja omogućava izradu i slanje personaliziranih razglednica. Sve što treba je besplatno preuzeti aplikaciju putem App Storea ili Google Playa i započeti sa slanjem osobno kreiranih razglednica.

Kako poslati razglednicu aplikacijom epostcard?

U aplikaciji treba unijeti fotografiju ili crtež s mobitela, tekst poruke koju želite poslati te popuniti podatke o primatelju kojemu se šalje razglednica. Naravno, razglednica se može nasloviti i na više primatelja. Slanje epostcarda može se platiti SMS porukom te kreditnom ili debitnom karticom. Pošto se razglednica otisne, poštar će ju dostaviti na primateljevu adresu. Razglednica se može poslati u Hrvatskoj, ali i bilo gdje u svijetu. Cijena epostcarda u unutarnjem prometu je 9,90 kuna, a u međunarodnom prometu 14,90 kuna.*

Svaki epostcard tiska se na tvrdom papiru pravokutnog oblika, obostrano i u boji. Nakon otiska odabrane fotografije i teksta razglednica se plastificira radi zaštite te otprema navedenom primatelju.

Više o usluzi epostcard možete saznati na www.epostcard.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close