Njuškalo predstavilo i Android aplikaciju

Autor: Objava za medije , 06. kolovoz 2013. u 11:57
Press foto

Nova aplikacija korisnicima omogućuje pretraživanje baze od preko 750.000 aktivnih oglasa na Njuškalu.

Naš najveći internetski oglasnik, Njuškalo, predstavio je svoju aplikaciju za Android uređaje. Kako je nedavno osvježena i Njuškalova aplikacija za iPhone kao i mobilna verzija stranica, lansiranjem Android aplikacije Njuškalo je svojim korisnicima omogućio pristup svim važnim funkcionalnostima – u pokretu.

Nova aplikacija korisnicima omogućuje pretraživanje baze od preko 750.000 aktivnih oglasa na Njuškalu, a prodavače mogu kontaktirati direktno iz aplikacije, telefonskim pozivom ili slanjem e-poruke. Korisnici isto tako mogu objavljivati oglase uz pridruživanje fotografija koje su prethodno spremili u galeriji mobilnog uređaja ili onih koje su upravo fotografirali. Osim osnovnih funkcija kao što je predaja i uređivanje oglasa, korisnici mogu i upravljati svojim korisničkim podacima te kontaktirati Korisničku podršku – sve direktno iz aplikacije. Neregistrirani korisnici mogu jednostavno kreirati svoj korisnički račun čime dobivaju svoj profil na Njuškalu.

Trenutno putem aplikacije za Android nije dostupno uplaćivanje sredstava, kao ni objavljivanje oglasa u naplatnim kategorijama ili kupovanje istaknutih oglasnih pozicija, na čemu će Njuškalo raditi do rujna, za kad se planira izlazak nove verzije aplikacije.

Potpuna funkcionalnost svih Njuškalovih mobilnih platformi uvelike će utjecati na način objave oglasa Njuškalovih korisnika koji sada nisu više vezani za svoja stolna računala, već mogu sve Njuškalove funkcionalnosti koristiti u pokretu, gdje god se nalazili.

Besplatna Njuškalova aplikacija za Android dostupna je na Google Play Storeu.

Komentirajte prvi

New Report

Close