Splićanin naručio novi iPhone 5 za 3.120 kuna pa dobio komad drveta

Autor: Agencija VLM , 10. veljača 2013. u 11:21
Ilustracija: Epa

PU splitsko-dalmatinska izvijestila je kako je 38-godišnjak preko oglasnika naručio mobitel za 3.120 kuna i platio ga, no umjesto mobitela stiglo mu je drvo

Idući puta će paziti što naručuje preko interneta 38-godišnji Splićanin koji je umjesto novog iPhonea 5 dobio komad drveta i samo poklopac pametnog telefona.

Naime, PU splitsko-dalmatinska izvijestila je kako je 38-godišnjak preko oglasnika naručio mobitel za 3.120 kuna i platio ga, no umjesto mobitela u pošiljci mu je stiglo drvo. Policija provodi kriminalističko istraživanje kako bi otkrili prevaranta.

– Upozoravamo građane da prilikom zaprimanja pošiljke zatraže od dostavljača da prisustvuje otvaranju pošiljke, a sve u cilju utvrđivanja stvarnog sadržaja kao i zbog činjenice što u tom slučaju  dostavljač o obavljenoj radnji sačini zapisnik, te da sačuvaju omote pošiljki i da postupaju s većim oprezom prilikom naručivanja vrijednih stvari putem internet oglasa – upozorili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Komentari (6)
Pogledajte sve

Pa sto je Splicanima dat 3120 kuna za komad drva(mozda se radi o nekom “elitnom” plemenitom drvu) kad placaju 3300 erla za metar stana u Spinutu (navodno elitnom djelu Splita) i to se jos tuku ko ce dat vise.

Pa ja bi mu poslao komad drva i za manje novce! [emo_smijeh]

Nedavno je bila na RTL-u čini mi se emisija o prevarantskoj obitelji. Koja je prodavala stvari za iznose manje od 1000kuna, po kojima se u našem zakonu ne može ništa, osim započeti privatnu parnicu. Zato ja rađe ne kupujem preko interneta, a ako baš i nešto bi htio kupiti, to bi onda bilo uživo kontakt. Sve ostalo nije sigurno.
P.S. Tko voli igrice ima jedna dobra stranica internet game[/url] i blog[/url].

Plačati za mobitel 3120kn! Hmm. Nije mi ga nimalo žao![emo_zacudjen]

New Report

Close