Nakon 4 godine razvoja, domaća igra danas Phageborn otvara svoja vrata – tjedan dana nakon originalne najave

Autor: Objava za medije , 07. veljača 2020. u 15:29
FOTO: PRESS

Games Revolted objavio je danas rani izlazak njihove strateške kartaške igra Phageborn. Počnite igrati Phageborn već danas u Early Accessu po 10% nižoj cijeni od standardne cijene koja iznosi 100,00 kn(14,99USD).

Igru možete preuzeti ovdje danas od 18:00h: http://bit.ly/35UxTIB

"Zahvaljujući našoj besplatnoj beta verziji igre, uz veliku pomoć naše zajednice uspjeli smo identificirati probleme i primijeniti potrebne popravke koje smo implementirali u Early Access verziju, koju izdajemo čak tjedan dana prije nego što smo planirali", rekao je Danijel Matić iz Games Revolteda.„Budućida se mnogo igara odgađalo ove godine, shvatili smo da na ovaj način bi mogli zahvaliliti obožavateljima koji su bili s nama od početka ovog putovanja iz snova. Radujemo se što ćemo zajednički raditi na stvaranju igre za koju se nadamo da će biti temelj za obožavatelje glavnih strateških kartaških igara."

Rani pristup samo je prvi korak u avanturi koju Phageborn nudi, Games Revolted traži povratne informacije zajednice kako bi stvorio najbolju stratešku kartašku igru u novom desetljeću. Igrači su pozvani da kupe igru, pruže vrijedne povratne informacije studiju i na taj način podrže domaću gaming industriju.

Informacije i novosti o igri možete pratiti i na njihovim društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/Phageborn/

Twitter: https://twitter.com/phageborn

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCXk55l6jE0P7ek1YdUIOFfA?view_as=subscriber

Reddit: https://www.youtube.com/channel/UCXk55l6jE0P7ek1YdUIOFfA?view_as=subscriber

Website: http://www.phageborn.com

Discord: https://discord.gg/mNYUMB3

Komentirajte prvi

New Report

Close