Mobilna aplikacija: Na dlanu uvid u bogatstvo turističkih sadržaja

Autor: Agencija VLM , 27. veljača 2013. u 17:14
Ilustracija (Guliver/Thinkstock)

U tehnološko-informatičkom smislu ovo je iskorak u načinu prezentacije bogatih turističkih sadržaja.

Turistička zajednica Požeško – slavonske županije danas je predstavila mobilnu aplikaciju turističke ponude svoga područja koju je izradila tvrtka Plava tvornica iz Virovitice. U tehnološko-informatičkom smislu ovo je iskorak u načinu prezentacije bogatih turističkih sadržaja.

– Mobilna aplikacija pružit će korisniku potpunije informacije o Požeško-slavonskoj županiji te mu omogućiti lakše snalaženje i tematski odabir lokacija koje želi posjetiti kako prije početka samog putovanja tako i za vrijeme samog boravka u našem kraju. Aplikacija je dvojezična, na hrvatskom i engleskom jeziku. Namjera nam je aplikaciju dograditi dodatnim jezicima, prvenstveno njemačkim i talijanskim, ovisno o tome odakle dolaze posjetitelji u našu županiju – kazala je Maja Jakobović, direktorica TZ Požeško-slavonske županije.

Aplikacija sadrži različite kategorije kao što su atrakcije, aktivnosti, eno-gastro, smještaj, kalendar, interaktivna karta, info i preporuke unutar kojih se nalaze znamenitosti, pružatelji ugostiteljsko-turističkih usluga, kalendar događanja i manifestacija u 2013.godini i druge korisne informacije.

Aplikacija je postavljena na AppleStorea i GooglePlay i prilagođena je za tri najveća operativna sustava Ios, Android i iPad. Moći će se preuzeti i na web stranici TZ PSŽ, putem linka http://slavonijaturizam.com/, te putem QR kodova.

Komentirajte prvi

New Report

Close