Među 10 Top ideja umjetna inteligencija i robotika

Autor: Darko Bičak , 09. rujan 2018. u 22:01
Nagradni fond je 100.000 kuna

Pobjednik će se znati 13. rujna, a HGK vodi na najvažnije svjetske sajmove u konkretnoj branši.

Primjena umjetne inteligencije u poljoprivredi te inovacije u procesu rehabilitacije samo su dva od ukupno 10 najkreativnijih područja rada vezana za startupe koji se bore za novčanu nagradu od 100.000 tisuća kuna i pobjedniku će biti dodijeljena na događanju Good Game Liftoff 13. rujna u Zagrebu.

Prijave za ovo zanimljivo natjecanje bile su otvorene do kraja kolovoza, a na adresu organizatora, tvrtku Good Game Global, stiglo ih je čak 50 te nije bilo lako odlučiti se za autore najboljih projekata, kažu organizatori.

Nagradni fond od 100 tisuća kuna prikupljen je nakon trećeg izdanja najvećeg regionalnog B2B gaming turnira Good Game Zagreb, a ova značajna financijska injekcija otvorit će nova vrata i značajno pomoći u prvim poduzetničkim koracima.

Algebra LAB, kao partner projekta, omogućuje pobjednicima šest mjeseci korištenja poslovnog prostora za svoj rad i sudjelovanje u njihovom novom inkubatoru. 

Vrijednost ovog projekta prepoznala je i Hrvatska gospodarska komora koja pobjedniku osigurava vaučer za financiranje odlaska i promociju na nekom od europskih sajmova koji, naravno, odgovara industriji u kojoj djeluje.

Deset će finalista izložiti svoju ideju, predstaviti konkretnu strategiju i dobiti povratne informacije od priznatih stručnjaka i uspješnih poduzetnika, ali će dobiti mogućnost i susresti se s drugim kolegama, te potencijalnim ulagačima. Stručni žiri se sastoji od 10-ak uspješnih poduzetnika iz hrvatskih tvrtki, a neki od njih su Mate Rimac, Hrvoje Balen i Nenad Bakić. 

Komentirajte prvi

New Report

Close