Mate Rimac i Spark najavili novi proizvod

Autor: Poslovni.hr , 14. siječanj 2017. u 08:45
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Mate Rimac uoči Nove godine boravio je u Mostaru gdje je s grupacijom Igora Krežića NSoft & Spark dogovorio suradnju.

"Rimac Automobili i grupacija NSoft & Spark pokreću zajedinčku inicijativu – pokrećemo nešto novo, što niti jedna tvrtka nije radila prije ali zajedničkim snagama želimo stvoriti sasvim nove proizvode i radna mjesta. Sa know-howom i naporima obje strane.

Da odmah uskočim i preduhitrim one koji slabije kopčaju a vole pisati – ne, ne selimo baš ništa iz Hrvatske.

2016. godine smo broj radnih mjesta poduplali a isto planiramo i 2017. (i tu mislim na Igorove tvrtke i Rimac Automobili – svi smo se udvostručili ove godine i želimo ponoviti iduće godine). U Mostaru pokrećemo nešto zajedničko gdje će i matične tvrtke profitirati ali će biti zasebno od svih naših tvrtki i naravno neće kanibalizirati tržište, radnu snagu niti kapital matica.

Što ćemo točno raditi? O tome više drugom prilikom. Za sada okupljamo ekipu i krećemo sa pilot projektom nakon kojeg cementiramo smjer i rokamo. Slijedeća godina će biti zanimljiva", najavio je Mate Rimac na svom Facebook profilu.

Komentari (4)
Pogledajte sve

Kad ga vidiš kako nastupa ….Koje mimike ima i koju priču…Tesla je za naseg Todu mali Mujo iz Doboja
Dobro si to rekao..
Lakše je bilo izumitelj struju nego kupovinu firmi po kunu..
Po meni jači i od Einsteina i Kopernika.

U nase velike izumitelje Matu sigurno ne bi stavio. Mislim da se tu svrstavaju daleko veci poput Nikole Tesle i gospodina Ivice Todorica. Mada mislim da je gospodin Ivica daleko veci izumitelj od Nikole Tesle. Za izumit kupnju firmi po kunu treba bit genij daleko veci nego je bio pokojni Nikola Tesla(hebiga Nikola skuzaj,ali tako je). Interesira me samo kad cemo konacno iskazat cast kakvu zasluzuje ovaj veliki covik.

Da me nebi krivo shvatili ništa Mate nije izmislio što već netko prije njega nije.
On je samo na vez izmišljenu stvar dodao svoju platformu…dobro je izbrendirao…na taj račun kao inovacije…obnovljiva energija i slične pizdarije je dobio ogromna sredstvapotpore na kojima je izgradio i proširio biznis.
Al da momak radi i da usavršava ove svoje koncepte to svakako da.
Htjedoh reći samo da ništa novo nije izmislio.
Ali naravno tko je vama..nama..kriv što mi nismo napravili isto što i on..a mogli smo..
Čovjek je jednostavno uz ogromnu energiju …trud..novčanu potporu…se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme sa pravim proizvodom…..ali ništa novo izmislio nije…
Točka.

“Što ćemo točno raditi? O tome više drugom prilikom…”

I što smo točno saznali iz ovog članka – ništa.
Oni su pričali… 🙂

Glavno da se priča…

New Report

Close