LEAP povezuje mlade buduće IT poduzetnike

Autor: Saša Paparella , 15. ožujak 2018. u 17:30
S prošlogodišnjeg LEAF summita/Luka Stanzl/PIXSELL

U tri dana 100 predavača.

U Kongresnom centru i paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma danas u 16.30 počinje LEAP Summit, najveća međunarodna konferencija za mlade u regiji koja će trajati do nedjelje 18. ožujka u 19 sati. Radi se o konferenciji koja okuplja studente različitih struka, te mlade poduzetnike i profesionalce iz više od 30 zemalja.

Teme predavanja i radionica vezane su uz inovacije, poduzetništvo, IT, moderne tehnologije i razvoj karijera, a uz domaće i inozemne govornike i ove godine na LEAP pozornicama moći ćemo čuti Styrijine stručnjake: Nikša Gopčević predstavlja mjesta za zaposlenje u Styria digitalnim servisima, glavni urednik 24sata Goran Gavranović i glavni urednik Poslovnog dnevnika Vladimir Nišević ponudit će svoj novinarski i urednički pogled na fenomen lažnih vijesti u vremenu društvenih mreža, voditelj JoomBoosa Matej Lončarić predstavit će influencer marketing u pet koraka, a voditeljica lifestyle magazinskih izdanja Večernjeg lista Vesna Blašković sa svojim gošćama govorit će o odnosu između tradicionalnih medijskih kuća i mikroinfluencerica.

Službeni jezik LEAP Summita je engleski, a slogan "Education is the most powerful weapon which you can use to change the world."

Komentirajte prvi

New Report

Close