Korejski proizvođač predstavio pametni telefon s 5 kamera

Autor: Poslovni.hr , 04. listopad 2018. u 12:36
Foto: Getty Images

Zanimljiva opcija jest mogućnost snimanja triju fotografija u isto vrijeme (s tri stražnje kamere) i povezivanje tih fotografija u animaciju te, naravno, neizostavna umjetna inteligencija.

Za veliki broj korisnika pametnih telefona jedna od najvažnijih opcija prilikom odabira pametnog telefona jest kvaliteta kamere, a kada su u pitanju najjači modeli, gotovo da se i ne može pogriješiti jer svi uređaji nude odličnu optiku. Kako bi se razlikovali od konkurencije te korisnicima ponudili što kvalitetnije iskustvo fotografiranja, kako piše Zimo, pametni telefoni danas dolaze i s dodatnim opcijama, poput umjetne inteligencije koja se brine za prepoznavanje uvjeta fotografiranja i korištenja najboljih postavki te s više kamera.

LG je predstavio smartphone V40 ThinQ koji dolazi s čak pet kamera, tri sa stražnje strane i dvije s prednje strane, koje pokrivaju sve kutove snimanja pa će se tim telefonom moći snimiti fotografije širokog kuta, zumirati i, naravno, snimati portretne fotografije sa zamućenom pozadinom.

Sa stražnje strane nalaze se tri kamere – standardna kamera od 12 MP, kamera širokog kuta (107 stupnjeva) rezolucije 16 MP te telefotokamera od 12 MP, dok se s prednje strane nalaze kamera od 8 MP za selfije i dodatna kamera od 5 MP širokog kuta koja će omogućiti snimanje grupnih selfija. Zanimljiva opcija jest mogućnost snimanja triju fotografija u isto vrijeme (s tri stražnje kamere) i povezivanje tih fotografija u animaciju te, naravno, neizostavna umjetna inteligencija.

Komentirajte prvi

New Report

Close