Konferencija WinDays ove godine s naglaskom na biznis

Autor: Darko Bičak , 27. veljača 2013. u 22:00
Hrvoje Kapetanović i Tomislav Tipurić

Poslovni dio konferencije će se baviti podizanjem konkurentnosti, stvaranjem novih radnih mjesta te ubrzanim rastom

Poslovni i tehnološki program WinDays13 konferencije, pod sloganom "Tehnologija. Poslovanje. Potakni uspjeh." održavat će se ove godine od 22. do 26. travnja u Umagu, najavili su na konferenciji za novinare u Microsoftu Hrvatska.

WinDays13 Business stavit će naglasak na trendove i promjene gospodarstva na pragu nove industrijske revolucije, dok će WinDays13 Technology sa 125 predavanja vodećih IT profesionalaca donijeti pregled ključnih tema i trendova u toj grani industrije. "Da ne ostane sve na pukim pričama, želimo na ovogodišnjim WinDaysima stvoriti strateški okvir, kojeg bi zajedničkim snagama donijeli gospodarstvenici, akademska zajednica i predstavnici vlasti. A rezultate toga ćemo krajem godine provjeriti na zasebnom događanju" kazao je Hrvoje Kapetanović, direktor sadržaja WinDays13 Business konferencije.

Poslovni dio konferencije će se baviti podizanjem konkurentnosti, stvaranjem novih radnih mjesta te ubrzanim rastom gospodarstva, kako bi se što uspješnije uklopilo u europski okvir. Sudionici će dobiti uvid u poslovanja u četvrtoj industrijskoj revoluciji, kao i najbolje primjere uspješnih tvrtki i 
sveučilišta. v

Komentirajte prvi

New Report

Close