iPhone 6 i iPhone Plus u Hrvatsku službeno dolaze 31. listopada

Autor: Poslovni.hr/Hina , 14. listopad 2014. u 09:35
Foto: Davor Puklavec / Pixsell

Ovi pametni telefoni, koji predstavljaju najveći napredak u povijesti iPhonea, pojavit će se diljem Europe, Azije, Bliskog istoka, Latinske Amerike i Afrike do kraja listopada.

Tvrtka Apple objavila je da će se iPhone 6 i iPhone 6 Plus pojaviti u prodaji u još 36 zemalja do kraja ovoga mjeseca, a u Hrvatsku službeno dolaze 31. listopada.

Ovi pametni telefoni, koji predstavljaju najveći napredak u povijesti iPhonea, pojavit će se diljem Europe, Azije, Bliskog istoka, Latinske Amerike i Afrike do kraja listopada i bit će dostupni u ukupno 69 zemalja. Očekuje se da će se do kraja godine proširiti na 115 zemalja, što će biti najbrže izbacivanje iPhonea na tržište ikad, objavili su iz Applea.

Osim u Hrvatskoj, Appleovi novi telefoni pojavit će se u prodaji 31. listopada u Sloveniji, BiH, Srbiji, na Kosovu, u Makedoniji, Crnoj Gori i drugim zemaljama.

Oba modela dolaze u zlatnoj, srebrnoj ili sivoj boji.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Lagano se primjećuje zasićenje tim uređajima iako se i dalje prilično dobro prodaju.
Osobno smatram da košta tri-četiri puta više nego što vrijedi (ne mislim na nabavne ili proizvodne vrijednosti, već na proizvodnu vrijednost puta 300%, klasična ugostiteljska marža na koju su naši ljudi alergični).

Proizvodna vrijednost mu je vjerojatno oko 1000 kuna.

bilo bi u redu da stavite napomenu da se radi o plaćenom oglasu !

New Report

Close