Informatički genijalac dolazi u Hrvatsku

Autor: Poslovni.hr , 03. svibanj 2017. u 12:41
Jeff Burton dolazi u Šibenik, Foto: Dino Stanin / Pixsell

Jeff Burton će u Šibeniku posjetiteljima prenijeti iskustvo koje je stekao tijekom 35 godina impresivne karijere u poduzetništvu.

Informatički genijalac, američki poduzetnik i suosnivač Electronic Artsa Jeff Burton dolazi u Hrvatsku. U suradnji s Gradom Šibenikom, u ovaj petak, 5. svibnja u 20 sati održat će predavanje na šibenskoj tvrđavi Barone kao predstavnik Acceleration Business Cityja (ABC), globalne mreže ulagača i poduzetnika.

Kako piše Večernji list, ABC diljem svijeta podupire najzanimljivije start-up ideje i pomažu da postanu stvarnost, a u Šibeniku će podržati inovativni projekt Holiwork kao i ostale projekte namijenjene mladima i razvoju grada.

Jeff Burton će u Šibeniku posjetiteljima prenijeti iskustvo koje je stekao tijekom 35 godina impresivne karijere u poduzetništvu. Najpoznatiji je kao suosnivač Electronic Artsa, jednog od najvećih svjetskih proizvođača video-igara. Svi ljubitelja igara neizbježno su igrali barem jednu od njihovih igara. FIFA, The Sims, Battlefield, Medal of Honor samo su neki naslovi kojima je EA osvojio svijet i postao multinacionalni div s podružnicama diljem svijeta. Burton je radio i za tehnološkog pionira Atari te vodio Skydeck Berkley, jedan od najvećih start-up inkubatora u SAD-u.

Komentirajte prvi

New Report

Close