Igraće konzole za nervozne muškarce u dućanima

Autor: Poslovni.hr/Hina , 26. siječanj 2015. u 08:33
Foto: Siniša Kanižaj / Pixsell

Jedan popularni dućan s odjećom u engleskom Nottinghamu podigao je prodaju na višu razinu.

 Jedan popularni dućan s odjećom u engleskom Nottinghamu podigao je prodaju na višu razinu, nakon instalacije igraćih konzola namijenjenih prvenstveno za muškarce koji se inače strašno dosađuju dok njihove djevojke ili žene opsjednute rasprodajama provode sate kupujući odjeću za sebe, ali i za njih, izvještava engleski Mirror.

Konzola je postavljena u središtu dućana i na njoj pasionirani ljubitelji, većinom klasičnih video-igrica, provode sate dok njihove bolje polovice kupuju. Primijećeno je da muškarci, koji inače u pratnji osoba suprotnog spola tijekom kupovine isijavaju strahovitom nervozom, za konzolama postaju krotki i strpljivi.

Stoga su vlasnici notthimghamskog lanca odlučili iz dućana u podrumu Victoria centra, konzole proširiti u sve svoje dućane.

Za pravo im svakako daju iskustva prodavača i ženskih kupaca koji uglas tvrde da su igraće konzole podigle prodaju.

"Moraju se nečim baviti dok im biramo odjeću", kaže jedna od djevojaka, dok se druga ne može načuditi: "Muškarac u dućanu? Ja svoga ne mogu na to natjerati. Kupujem mu dok on doma igra igrice. Ne mogu zamisliti da ga vučem po trgovinama!"

No, tim je problemima odzvonilo, bar u Notthinghamu, piše Mirror.

Komentirajte prvi

New Report

Close