HT-ov Combis na hackhaton privukao 127 studenata

Autor: Bernard Ivezić , 11. travanj 2016. u 22:00
Pobjednički tim hackhatona DeepWeb, a slijede tim "Neće snaša frontendaša" i Team_1234

Za inovativan pristup traženju mladih, stručnih, potencijalnih kandidata velik interes studenata.

Tim DeepWeb pobjednik je hacakhtona try{code}catch, koji je za vikend u Zagrebu organizirao najveći sistemski integrator u Hrvatskoj, tvrtka Combis u sastavu Hrvatskog telekoma.

DeepWeb, kojeg čine Andrija Miličević, Matija Milišić, Matej Šerbec i Herman Zvonimir Došilović osvojio je novčanu nagradu od 4000 kuna po članu. Usto tim je dobio priliku uključiti se u Combisov startup program zvan Neostartup kroz koji kompanija pruža mentorsku i drugu pomoć kako bi tim svoj proizvod doveo do faze komercijalnog proizvoda. Andrea Župarić, voditeljica hackathona kaže da je jako zadovoljna rezultatima.

"Interes studenata za naše natjecanje bio iznad naših očekivanja tako smo izuzetno zadovoljni i idejnim rješenjima koje su natjecatelji kreirali u 24 sata", kaže Župarić. Dodaje da se prijavilo 38 timova s ukupno 127 studenata. U natjecanju je inicijalno trebalo sudjelovati 12 timova, a žiri je prihvatio da se u natjecanje uključi 15 timova. Drugu nagradu osvojio je tim "Neće snaša frontendaša", nagradu od dvije tisuće kuna po članu, a treći je tim Team_1234 s tisuću kuna po članu.

Komentirajte prvi

New Report

Close