Hrvatska aplikacija omogućuje jednostavnu prijavu gostiju

Autor: Poslovni.hr , 18. kolovoz 2016. u 11:10
Foto: Thinkstock

inCheckin čita sve svjetske putovnice i veliki broj drugih osobnih dokumenata, a jedini je preduvjet da dokument sadrži MRZ tekst odnosno strojno čitljivi zapis poput onog koji se nalazi na dnu stražnje strane hrvatskih osobnih iskaznica.

Već je bilo najavljeno da je tvrtka inCheckin sa sjedištem u Hrvatskoj osmislila najbrži mogući način za prijavu vaših gostiju na eVizitor bez prepisivanja podataka i bez TAN liste. Vrlo jednostavna aplikacija funkcionira po principu "fotkaj dokument i prijavi gosta".

U današnje vrijeme kada skoro svi koriste suvremenu tehnologiju, a posebno mislimo na pametne telefone s iOS i Android sustavima, ova aplikacija će vam doslovno pokloniti slobodno vrijeme.

inCheckin automatski čita dokumente pomoću kamere mobilnog telefona, ili koristite fotografiju iz galerije, te skraćuje vrijeme prijave s nekoliko minuta na svega nekoliko sekundi. Direktno čitanje dokumenata gostiju pomoću kamere je vrlo uspješno, dok kod čitanja iz galerije treba pripaziti da je slika dokumenta oštra, da nije nakrivljena, da nema odsjaja na MRZ tekstu i da je on uslikan u cijelosti. Na nekim dokumentima (posebno starijim osobnim iskaznicama) znaju nedostajati neki od obaveznih podataka (poput spola) no njih je onda lako odabrati ručno prije slanja.

inCheckin čita sve svjetske putovnice i veliki broj drugih osobnih dokumenata, a jedini je preduvjet da dokument sadrži MRZ tekst odnosno strojno čitljivi zapis poput onog koji se nalazi na dnu stražnje strane hrvatskih osobnih iskaznica.

Mali iznajmljivači, ali i svi ostali koji rade s gostima, znaju koliko im je potrebno vremena da u špici sezone prijave gosta koji je upravo stigao iscrpljen od ljetnih gužvi te je i gostu zapravo ova aplikacija prava dobrodošlica jer će vrlo brzo moći započeti svoj godišnji odmor.

Postupak kupovine inCheckina je vrlo jednostavan. Preuzmite aplikaciju sa App Store-a ili Google Play Store-a.

Aplikacija inCheckin dostupna je u prodaji od 4. srpnja te su mnogi odlučili da je za 135,00 kuna jednokratno kupe. Ovisno o broju smještajnih jedinica i broja smjena vaših gostiju, minute vašeg slobodnog vremena se jednostavno multipliciraju i tako i vi možete uživati u ljetu.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Gornji tekst je ništa drugo nego gola reklama.
No u praksi, turistički djelatnici se žale da čitanje ne radi dobro i da se nakon muke s pokušajima odluče za prepisivanje podataka.
Zašto se kao novinari ne odlučite nešto probati, testirati, baviti istraživanjem ? Zašto ste se sveli na puki copy/paste nečijih PR objava dobivenih e-mailom ?

New Report

Close