HP Inc. pokreće isporuku najnaprednijih i najsigurnijih pisača za format A3

Autor: Poslovni.hr , 25. travanj 2017. u 17:40
Arhivska fotografija: Slavko Midžor / Pixsell

HP je pridobio više od 500 maloprodajnih tvrtki diljem svijeta koji predstavljaju najveće partnere, odnosno partnere s najbržim rastom na njihovim tržištima. Nakon predstavljanja portfelja A3 pisača, partnerima se sada nude nove prilike za rast prihoda i marži u neizravnoj prodaji s udjelom od 55 milijardi USD.

HP Inc., vodeća tvrtka u tehnologiji ispisa, predstavila je danas portfelj nove generacije višefunkcijskih pisača za format A3, koji pružaju najnapredniji i najsigurniji ispis. Portfelj ove generacije pisača obuhvaća 54 različita proizvoda, koji nude višu razinu prilagodbe ispisa i zadovoljavaju širi raspon potreba klijenata. Ovdje potražite promotivni materijal za medije.

Novi portfelj pisača za format A3 transformira upotrebu suvremenih fotokopirnih uređaja. Klijentima i uslužnim djelatnicima pruža najnaprednije sigurnosne značajke na tržištu, povoljan ispis u boji pomoću HP-ove tehnologije ispisa PageWide i dulje vrijeme rada uređaja pomoću HP-ove tehnologije Smart Device Services.

„Plan je bio da partnerima ponudimo jak portfelj višefunkcijskih pisača za format A3 s revolucionarnom tehnologijom i nizom efekata koji zadovoljavaju sadašnje i buduće potrebe ispisa“, izjavio je Primož Polajnar, generalni direktor HP Inc. Adriatic. „Danas ispunjavamo to obećanje i nastavljamo svoju misiju redefiniranja tržišta. Zahvaljujući velikom iskustvu stečenom u izradi velikih pisača za komercijalnu upotrebu, modernizirali smo dizajn, povećali brzinu ispisa i omogućili kvalitetniji ispis po nižoj cijeni.“

HP je pridobio više od 500 maloprodajnih tvrtki diljem svijeta koji predstavljaju najveće partnere, odnosno partnere s najbržim rastom na njihovim tržištima. Nakon predstavljanja portfelja A3 pisača, partnerima se sada nude nove prilike za rast prihoda i marži u neizravnoj prodaji s udjelom od 55 milijardi USD.

„U uskoj suradnji s našim partnerima saznali smo više o njihovim potrebama, njihovom odabiru alata i stekli bolji uvid u njihove poslovne modele“, izjavio je Benjamin Marušič, voditelj HP-ove poslovne jedinice za uredska ispisna rješenja. „Ta suradnja nije samo osnažila naš odnos, već je i izravno i pozitivno utjecala na izrađeni portfelj.“

Višefunkcijski pisači A3 sljedeće generacije

HP portfelj višefunkcijskih pisača A3, uključuje tri platforme PageWide i 13 platformi LaserJet. Ti će proizvodi biti dostupni pod 54 različite skladišne oznake proizvoda (SKU) zajedno s cijelim nizom opcija za završnu obradu materijala, uključujući klamericu i slagač papira, bušilicu za papir te stroj za klamanje/slaganje i uvezivanje velikog broja papira. Pružanjem širokog asortimana opcija, HP svojim prodajnim partnerima pruža niz kvalitetnih mogućnosti i cjenovnu fleksibilnost – sve ono što je potrebno kako bi se zadovoljile potrebe njihovih korisnika.

Zahvaljujući platformama HP PageWide Enterprise i Pro, ispis u boji će postati cjenovno povoljan, dok će brzine ispisa biti najviše u klasi, a potrošnja energije manja nego u klasi laserskih pisača.[ii] , [iii]Jednostavna arhitektura platforme HP PageWide – samo tri komponente koje će možda trebati zamjenu – pomoći će u snižavanju troškova servisiranja koje bilježe prodajni partneri. Jednofunkcijski i višefunkcijski uređaji moći će ispisivati materijale brzinom od 40 do 60 stranica po minuti (ppm), odnosno do 80 stranica u režimu rada General Office. Uređaji HP PageWide Pro je dostupan od ovog proljeća, dok će HP PageWide Enterprise modeli biti dostupni od ljeta ove godine.

Višefunkcijski pisači HP LaserJet Managed MFPs dostupni su kao sve-u-jednom uređaji, s mogućnošću crno-bijelog ispisa ili ispisa u boji brzinom od 22 ppm do 60 ppm. Novi pisači LaserJets će imati dugovječne komponente te će se moći popraviti relativno brzo.

Poboljšanje sigurnosti i zaštita mreža

Uz ugrađene najnaprednije sigurnosne značajke na tržištu koje su nužne u borbi sa sve većim brojem sigurnosnih prijetnji koje ciljaju poslovne višefunkcijske pisače, novi HP-ovi A3 pisači najsigurniji su višefunkcijski pisači za poslovne korisnike na globalnom tržištu. Kako suvremeni višefunkcijski pisači funkcioniraju slično računalima i kako je tek 2%4 od stotina milijuna pisača na svijetu dobro zaštićeno, poboljšanje sigurnosti pisača danas je glavni prioritet tvrtki. HP-ovi višefunkcijski pisači za poslovne korisnike sadrže sveobuhvatni komplet sigurnosnih značajki koje štite uređaje, podatke i dokumente. Taj je slojevit pristup sigurnosti nužan u borbi protiv složenih napada.

Sigurnost pisača jedna je od ključnih stvari koje su uzete u obzir prilikom izrade novih višefunkcijskih pisača HP A3. Korisnici žele zaštititi svoje intelektualno vlasništvo te povjerljive informacije o svojim klijentima. Uređaji HP PageWide i LaserJet Enterprise mogu se pohvaliti s ugrađenim sigurnosnim rješenjima koja su vodeća u industriji. Među spomenutim rješenjima su Sure Start, te rješenje za detekciju nedozvoljenih upada u mrežu i mogućnost kreiranja popisa pouzdanih adresa (whitelisting); zbog svega toga, spomenuti su pisači među najsigurnijima na svijetu.5 Pisači HP PageWide Pro bit će opremljeni sigurnosnim rješenjima koja su najbolja u svojoj klasi (primjerice, sigurno podizanje sustava te provjera integriteta sistemskog softvera).6

Novi uređaji HP PageWide i LaserJet mogu se koristiti zajedno s HP-ovim sigurnosnim rješenjima te portfeljem upravljačkog i sigurnosnog softvera HP JetAdvantage; potonji uključuje i HP JetAdvantage Security Manager, jedino takvo rješenje u industriji za automatsko praćenje usklađenosti sa sigurnosnim zahtjevima koji se tiču ispisa, što partnerima pomaže u zaštiti i upravljanju spomenutim uređajima.

Komentirajte prvi

New Report

Close