HD video recording rješenja za bilo koju aplikaciju

Autor: Marta Duić , 21. srpanj 2014. u 13:50
Fotografije: www.siemens.com

VECTIS IX family temeljen na IP video recording rješenjima uključuje samostalni mrežni video rekorder (NVR), kao i mrežni video softver (NVS) za poslužiteljske sustave.

VECTIS IX family temeljen na IP video recording rješenjima uključuje samostalni mrežni video rekorder (NVR), kao i mrežni video softver (NVS) za poslužiteljske sustave. Obje komponente su sposobne za snimanje full-HD slike s do 48 kamera istodobno i sa 25 frameova u sekundi te podrške rezolucije do 20 megapiksela.

VECTIS iX proizvodi imaju modularni dizajn koji im omogućuje da se kvalitetno odgovaraju korisnikovim preciznim zahtjevima. To čini ovaj sustav isplativim i ekonomičnim izborom u bazi IP CCTV aplikacija svih vrsta za razne svrhe, od maloprodajnih  dućana do nadzornih sustava kampusa nadzor sustava. Svi proizvodi koriste najnovije H.264 video kompresijske standarda kako bi se osiguralo korištenje minimalne propusnosti mreže. Oni su kompatibilni s MPEG4 i MJPEG standardima za praktičnost korisnika s postojećim kamerama. Osim toga, oni podržavaju najnoviju ONVIF Profil S standard, što im omogućuje da se koriste ne samo s kamerama iz Siemensa, već i s onima od oko 90 neovisnih proizvođača.

Ugrađeno VSS_SDK (software developer oprema) sučelje omogućuje VECTIS iX sustavu da se jednostavno integrira sa Siemens MM8000 kontrolom pristupa i požarnim sigurnosnim sustavima. Osim otkrivanja objekata, videoanalitika nudi i uklanjanje objekta. Svi modeli imaju svojstvo prebrojavanja ljudi, što je glavna prednost posebno u maloprodaji i sportskim održavanjima aplikacija. NVR modeli dostupni su u 6, 16, 32 i 48 verzijama kanala. Oni podržavaju unutarnji kapacitet snimanja do 24 TB (2 TB za model 6 kanala), a dodatni kapacitet snimanja može se dodati izvana.NVS softver rješenje je u 8, 16, 32, 48 i 64 kanala verzije, kapacitete pohrane određuje konfiguracija servera.  

U VECTIS iX proizvodima koji su upravo lansirani od strane  Siemens security products idealni su za korištenje sa Siemens CMS (Central Management Software) paketom, koji korisnicima omogućuje kontrolu i praćenje više mjesta od bilo kojeg mjesta na mreži. CMS je također kompatibilan sa Siemens Sistore analogne video rekordere.

Komentirajte prvi

New Report

Close