Hack A City: Odazovi se izazovu i razvij svoje Smart City ideje

Autor: Poslovni.hr , 26. svibanj 2017. u 15:10
Foto: foto press

Prijavite sebe i svoj tim na zagrebački hackathon do 1. lipnja i osvojite novčane i ostale nagrade.

Hackacity je hackathon koji će se 2. i 3. lipnja 2017. održati diljem svijeta. Cilj događaja je isporučiti Smart City rješenje za povećanje kvalitete života u gradovima uz korištenje baza otvorenih podataka koji će putem FIWARE platforme biti osigurani svim sudionicima Hackacity-a, piše BizIT.

Hackacity se održava treću godinu zaredom, a Zagreb je prvi grad ovog dijela Europe uključen u ovu priču. Zagrebački hackathon bavi se temom urbane mobilnosti, no za sve one koje zanima neko drugo područje – poput turizma, zaštite okoliša, sigurnosti, zdravlja i društvenih inovacija – slobodni su sudjelovati i u tim natjecanjima kroz uključivanje u hackathon izazove drugih gradova.  Uz Zagreb, neki od gradova koji su uključeni u hackacity su Porto (Portugal), Utrecht (Nizozemska), Santander (Španjolska), Paderborn (Njemačka) te Cuiabá i Guaranhuns (Brazil).

Pozivamo sve developere koji imaju želju razvijati svoju Smart City ideju, povezati se s potencijalnim poslovnim partnerima, a ujedno se i dobro zabaviti neka se prijave, dokažu svoj potencijal i osvoje vrijedne novčane i ostale nagrade! Za prijavu su prihvatljivi i pojedinci i timovi.

Razlozi za sudjelovanje: 

  • razvoj Smart City ideje
  • povezivanje s potencijalnim poslovnim partnerima
  • prilika za osvajanje vrijednih novčanih i ostalih nagrada
  • za prijavu su prihvatljivi i pojedinci i timovi (1-7 članova)

O onačinu prijave i otemi opširnije pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close