H1 telekom predstavio je novu uslugu ShaljiDalje.hr

Autor: Agencija VLM , 22. rujan 2014. u 14:57

Korisnik odlučuje želi li servis koristiti bez ikakve registracije i logiranja ili ne.

H1 telekom predstavio je novu uslugu ShaljiDalje.hr koji će svojim korisnicima omogućiti slanje i primanje datoteka prevelikih za obične mailove, i to, ističu u H1 telekomu, potpuno besplatno, brzo i jednostavno.

Korisnik odlučuje želi li servis koristiti bez ikakve registracije i logiranja ili ipak želi pratiti svoje aktivnosti i dugo nakon slanja, za što je potrebno logiranje sa svojim postojećim mailom ili sa pristupnim podacima H1 kako bi dobio još više. Također je omogućeno i uređivanje pozadine, dodavanje korisnikove slike i logotipa, te dodavanje svog imena u naziv servisa u obliku poddomene.

Servis ShaljiDalje.hr moguće je koristiti na tri načina. Kao korisnik opcije “Slobodnjak“ koja je na raspolaganju svima bez ikakve registracije jednostavno odaberete datoteku veličine do 1 GB i kliknete na Šalji dalje. Opcija „Profesionalac“ omogućuje slanje datoteka veličine do 2 GB, neograničen broj downloada, arhivu poslanih datoteka i evidenciju downloada. Profesionalac se postaje jednostavnom i bezbolnom registracijom koja k tome omogućuje još nekoliko dodatnih pogodnosti, kao što je arhiva datoteka, statistika preuzimanja te personalizacija sučelja.

Opcija „Kompanjon“ je rezervirana za H1 korisnike koji mogu slati i arhivirati datoteke veličine do 3 GB. Dovoljno je logirati se s postojećim H1 korisničkim podacima i sve je spremno za korištenje; personalizacija, arhiva, trajna dostupnost datoteka kao i ostale pogodnosti koje dolaze s njom.

Komentirajte prvi

New Report

Close