GALERIJA: Predstavljeno 3D virtualno biciklističko vježbalište za djecu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 25. veljača 2015. u 14:41
Foto: Jurica Galoić / Pixsell

HAK i Agencija za odgoj i obrazovanje prezentirali edukativno-preventivno 3D virtualno biciklističko vježbalište za djecu – sudionike akcije „Sigurno u prometu“.

Hrvatski autoklub i Agencija za odgoj i obrazovanje predstavili su danas edukativno-preventivno 3D biciklističko vježbalište. Moći će ga koristiti učenici petih i šestih razreda osnovnih škola koji su sudionici tradicionalne akcije HAK-a „Sigurno u prometu“, kao i svi ostali zainteresirani učenici svih naših osnovnih škola.

Hrvatski autoklub zalaže se za povećanje sigurnosti cestovnog prometa, posebice kad je riječ o ugroženim skupinama sudionika – djeci. Jedan od globalnih prioriteta, prepoznatih i od Ujedinjenih naroda, je unaprjeđenje ponašanja i navika sudionika cestovnog prometa. Hrvatski autoklub izravno je angažiran upravo na informiranju, edukaciji i treningu djece i mladih. 

Pomoćnica ravnateljice Agencije za odgoj i obrazovanje gđa. Sanja Urek pohvalila je visoku razinu akcije koja je posljedica kvalitetne suradnje institucija, posebno sa HAK-om kao partnerom. Naglasila je izuzetnu važnost njegovanja prometne kulture te pozvala sve osnovne škole da se uključe u akciju.

Komentirajte prvi

New Report

Close