Facebook ažurira uvjete upotrebe i pravila

Autor: Poslovni.hr , 26. studeni 2014. u 14:00
Reuters

Uvodi se i poboljšani sustav oglasa na temelju aplikacija kojima se korisnici služe i web mjesta koja posjećuju izvan Facebooka.

Facebook je izvijestio o ažuriranju uvjeta upotrebe i pravila. Nadopune stupaju na snagu 1. siječnja 2015. godine. Među ostalim, uvodi se i poboljšani sustav oglasa na temelju aplikacija kojima se korisnici služe i web mjesta koja posjećuju izvan Facebooka.

"Odsad u Osnovama privatnosti možete pronaći savjete i vodič s uputama kako upravljati svojim doživljajem Facebooka. Također, uvodimo nadopune uvjeta upotrebe, pravila o upotrebi podataka i pravila o upotrebi kolačića koje odražavaju nove funkcije koje smo razvili te kako biste ih lakše razumjeli. Usto, uvodimo poboljšavani sustav oglasa na temelju aplikacija kojima se služite i web-mjesta koja posjećujete izvan Facebooka (bihevioralno oglašavanje na internetu) te vam pružamo mogućnost upravljanja", kažu iz Facebooka.

Obavijest o novim pravilima možda vam je već stigla putem notifikacije, a detaljnije o izmjenama možete pročitati ovdje (potrebno je da budete logirani na Facebook, a tekst je dostupan i na hrvatskom jeziku).

Komentirajte prvi

New Report

Close