Evo zašto su Samsungovi korisnici sretniji od korisnika iPhonea

Autor: Poslovni.hr , 31. prosinac 2014. u 11:31
Foto: Igor Kralj / Pixsell

Samsung je u anketi za 2014. godinu u anketi dobio 81 bod, dok je konkurent Apple dobio 79.

Iako se u Americi na svaki Samsungov mobitel proda tri iPhonea, sudeći prema najnovijim podacima Indeksa zadovoljstva američkih potrošača, korisnici Samsunga zadovoljniji su svojim uređajem od Appleovih korisnika.

Kako piše Business Insider, Samsung je u anketi za 2014. godinu u anketi dobio 81 bod, dok je konkurent Apple dobio 79, te je tako za razliku od 2013. godine pao na drugo mjesto.

Prema pisanju portala Endgadet, razloge u Samsungovoj "pobjedi" treba tražiti u najnovijim Appleovim mobitelima iPhone 6 i iPhone 6 Plus koji se prema dojavama nekih korisnika savijaju u džepovima.

Razlog savijanja vjerojatno leži u činjenici što su novi modeli tanji od prijašnjih, a zbog aluminijskog kućišta telefon se pod pritiskom savija ako se drži u džepu.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Meni moj galaxy s3 dobro služi, samo što ga moram često puniti.

ja sam presretan kad mi se samsung jednom tjedno ugasi sam od sebe i kada se zblokira barem jedno dnevno…moja sreća nema kraja

Divim se novinaru koji je uopce u stanju objaviti ovakav clanak. Da ste napisali da su zadovoljniji zbog nekih dodatnih mogucnosti mobitela razumio bih, ali ovako za savijanje ispadate smijesni. Kao da se galaxy s5 ne bi savio…

New Report

Close