Evo kako možete do posla u industriji video igara

Autor: Poslovni.hr , 19. lipanj 2018. u 13:24
Foto: Matija Habljak / Pixsell

Svi sudionici će imati priliku za ugodan networking i razmjenu ideja

Želite li pristupiti industriji videoigara, a ne znate gdje se educirati, ni kako doći do posla? Posjetite ovogodišnji Game Dev Career Day #2 u organizaciji ‘Machina Akademije’ i centra HUB385. Game Dev Career Day održati će se u prostorima zagrebačkog HUB385, u subotu, 23. lipnja od 11 do 17:30 sati.

Game Dev Career Day prvi put je organiziran prošle godine te je okupio 150 osoba u prostorima HUB385 te dodatnih 400 putem livestreama iz svih krajeva Hrvatske i šire regije. Kao i prošle godine, Game Dev Career Day okupit će predavače i poslodavce iz industrije videoigara koji će pričati o svojim iskustvima u industriji , dati korisne savjete vezane uz potrebna znanja i vještine koje se trenutno traže. Pričat će i o načinima pronalaska posla u industriji , te što vas sve čeka na budućem radnom mjestu.

Svi sudionici će imati priliku za ugodan networking i razmjenu ideja. Razgovarat će se i o važnosti industrije videoigara u Hrvatskoj i regiji, a neke tvrtke će predstaviti projekte na kojima trenutno rade. Do sada su svoje sudjelovanje potvrdili game dev studiji Void Main, Cateia Games i Games Revolted, kao i Lemonade 3D studio i LevelsAndMaps kanal.

Karte za event mogu se kupiti putem Entrio sustava.

Za one koji nisu upoznati Centar HUB385 nalazi se u Petračićevoj 4, u blizini Doma sportova.

Komentirajte prvi

New Report

Close