Dodijeljena nagrada Werner von Siemens na svečanoj proslavi dana FER-a

Autor: Siemens , 27. studeni 2014. u 09:42
Fotografija: Siemens

Na svečanoj proslavi Dana Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, u ime Siemensa Hrvatska Miran Slade-Šilović dodijelio je godišnju nagradu –„Werner von Siemens” za najbolji studentski rad

Na svečanoj proslavi Dana Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, u ime Siemensa Hrvatska gospodin Miran Slade-Šilović dodijelio je godišnju nagradu –„Werner von Siemens'' za najbolji studentski rad na sveučilišnom diplomskom studiju Elektrotehnika i informacijska tehnologija, profil Automatika za akademsku godinu 2013./2014.

Nastavljajući uspješnu suradnju s Fakultetom elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Siemens Hrvatska i ove je godine pokrenula natječaj pod imenom- „Werner von Siemens'' za najuspješnije studentske radove iz područja industrije, energije i zdravstvene skrbi.

Nagradu u iznosu od 15.000 kuna na natječaju „Werner von Siemens'' primilo je student Ivan Dražić-Šegrt za svoj rad na temu Optički senzorski sustavi za mjerenje temperature zasnovani na svjetlovodnoj rešetki“ pod mentorstvom prof. dr. sc. Zvonimira Šipuša.

Siemensu Hrvatska izuzetno je zadovoljstvo surađivati s Fakultetom elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu na produbljivanju i razvoju znanja hrvatskih studenata. Vjerujemo da tako dodatno oplemenjujemo vještine studenata za koje vjerujemo da će Hrvatsku graditi kao zemlju znanja.“ Izjavio je Miran Slade-Šilović, prodajni inženjer Siemens Hrvatska.Natječaj ''Werner von Siemens'' objavljen je u listopadu na web stranicama Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Pristigle radove ocijenilo je stručno povjerenstvo sastavljeno od nastavnika fakulteta i stručnjaka iz Siemensa Hrvatska i to na temelju kriterija tematske usklađenosti s područjem natječaja, originalnosti, inovativnosti, primjenjivosti i tehničke opreme rada. Od strane Siemens Hrvatska u povjerenstvu za ocjenu radova sudjelovao je gospodin Milan Slade-Šilović.

Komentirajte prvi

New Report

Close