Do ušteda preko besplatnog weba

Autor: Poslovni dnevnik , 09. rujan 2014. u 22:00
Izrada ne mora biti skupa

Jedan od najhvaljenijih servisa za besplatnu izradu poslovnih internetskih stranica je Wix.com koji bez ikakve novčane nadoknade nudi dizajniranje HTML5 i Flash siteova.

U današnje vrijeme imati tvrtku, a nemati prateću internetsku stranicu gotovo je nezamislivo, a kompanijski web postao je jedan od najvažnijih preduvjeta uspješnog poslovanja.

Bez obzira o kojem se poslovnom segmentu radi, prisutnost na svjetskoj globalnoj mreži nužna je za širenje baze klijenata i suradnika. No problem ponekad leži u činjenici da izrada kvalitetne web stranice nije jeftina i nerijetko predstavlja nepoželjan trošak, osobito kad je riječ o malenim tvrtkama koje tek započinju svoje poslovanje i nemaju bogat budžet. U tim slučajevima idealno rješenje za uštede u poslovanju su servisi koji nude besplatnu izradu kompanijskih stranica, a koje kvalitetom, ruku na srce, ne zaostaju bitno za onima koje web dizajneri ponekad "masno" naplaćuju.

Jedan od najhvaljenijih takvih primjera je Wix.com koji bez ikakve novčane nadoknade nudi dizajniranje HTML5 i Flash web stranica. Pritom nudi gotove "uzorke" koji se mogu dorađivati i nadopunjavati prema želji svakog klijenta, a samo kreiranje weba toliko je jednostavno da ga samostalno može odraditi svatko. Unutar neograničenog prostora za broj stranica, nude se unaprijed osmišljena vizualna rješenja, foto galerije, animacije, mogućnosti nadogradnje blogovima i slično. A želi li stranicu pokrenuti tvrtka koja za to na raspolaganju ipak ima određeni budžet, ponuda se nadograđuje svim raspoloživim inovacijama iz svijeta web dizajna. 

Komentirajte prvi

New Report

Close