Digitalna transformacija i potpora države

Autor: Poslovni dnevnik , 02. rujan 2018. u 21:59
Potpredsjednik Udruženja za IT HGK Tomislav Bronzin

Na konferenciji u Slavoniji naglašena važnost pomoći institucija pri informatizaciji.

Digitalna transformacija omogućava poduzetnicima da svoje dragocjeno vrijeme i ljudske resurse usmjere prema rješavanju puno složenijih problema i da se posvete planovima za daljnji razvoj i rast.

Tvrtka koja prolazi kroz ovaj proces mora znati svoju tržišnu poziciju te biti svjesna brzine kojom konkurencija primjenjuje digitalna rješenja u poslovanju", rekao je potpredsjednik Udruženja za IT HGK Tomislav Bronzin u sklopu regionalne informatičke konferencije Kulendayz, dodajući da je upravo cilj poslovnih susreta HGK Tech na konferenciji predstavljanje rješenja IT tvrtki u različitim djelatnostima.

 "Iako rješenja mogu varirati s obzirom na industriju, određen segment digitalizacije poslovanja nije moguć bez potpore institucija. U tom smislu Udruženje za IT jedan je od institucionalnih partnera državi, posebno u projektima izgradnje poslovno-informatičke infrastrukture.

To uključuje i razvoj i stavljanje na raspolaganje gospodarstvu servisa poput e-Građani, prvenstveno NIAS, e-Poslovanje, i najnovijega servisa HGK Digitalna komora, koji su temelj za B2B, B2C i B2G poslovanje", naglasio je na okupljanju u Slavoniji potpredsjednik Udruženja za IT HGK.

Komentirajte prvi

New Report

Close