Ovo je devet najpopularnijih aplikacija za pametne telefone koje su pritom i besplatne

Autor: Poslovni.hr , 06. lipanj 2019. u 09:40
Foto: Getty Images

Evo koje su aplikacije danas najpopularnije među korisnicima Androida.

Googleov dućan za mobilne aplikacije svakim danom raste, no neki programi i dalje nepokolebljivo prikupljaju nove korisnike. Evo koje su aplikacije danas najpopularnije među korisnicima Androida. Najbolje od svega – sve su besplatne, piše tportal.

Facebook

Facebook je najpopularnija aplikacija za Android s razlogom. Unatoč beskonačnom nizu skandala i vrlo upitnom pristupu privatnim informacijama, Facebook je i dalje kralj Play Storea. 

Facebook Messenger

Messenger na drugom mjestu Play Storea još jedan je testament Zuckerbergovog imperija koji je, za razliku od Facebooka, u zadnjih godinu i pol postao jako popularan.

Whatsapp

Još jedna Facebookova aplikacija na vrhu Play Storea? Tko bi rekao! WhatsApp je trenutno najpopularnija metoda digitalnog čavrljanja na svijetu, koja je pod Facebookovim vlasništvom od rane 2014.

Instagram

Instagram je, pogodili ste, još jedna Facebookova aplikacija koju je kompanija kupila 2012. te je do danas pokupila puno manje negativnih kritika, nego sam Facebook.

Skype

Prva aplikacija koja ne dolazi iz Facebooka, a nalazi se na samom vrhu top lista Androida je Microsoftov Skype. Ova aplikacija za čavrljanje i video pozive toliko je dugo na tržištu da je velik broj korisnika zapravo downloada iz čiste navike.

Twitter

Još jedna društvena mreža na vrhu Android top lista? Kakvo čudo. Nakon Facebooka i Instagrama, Twitter je definitivno najpopularnija aplikacija na Androidu.

Candy Crush Saga

Više od 800 milijuna korisnika Androida obožava poravnavati slatkiše različitih boja i ova aplikacija to dokazuje. Candy Crush Saga definitivno je jedna od najpopularnijih igara na Androidu.

Snapchat

Instagram možda već godinama krade najbolje značajke Snapchata, no čini se da mu potpuno tržišno suzbijanje popularne aplikacije ne polazi za rukom. Snapchat i danas ima preko 150 milijuna svakodnevnih korisnika.

SHAREit

Društvene mreže i videoigre nisu jedine stavke na listi najpopularnijih aplikacija za Android. SHAREit je aplikacija za prebacivanje velikih datoteka među uređajima koja pruža, prema developeru, 200 puta brži prijenos nego Bluetoothom, piše tportal.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Snapchat super aplikacija, zabavan način kako ostati u kontaktu sa prijateljima. A ujedno i dobra marketing platforma. Brzo i lako sam ju instalirala preko Huawei AppGallery-a.

Vidi interesantno . baš nijednu od nabrojanih aplikacija (za besposličare) nisam nikada koristio .

New Report

Close