Deset najprodavanijih pametnih telefona u lipnju

Autor: Poslovni.hr , 27. srpanj 2015. u 09:00
Foto: Reuters

Appleov novi model iPhonea, iPhone 6, nalazi se na vrhu popisa najbolje prodavanih pametnih telefona na svjetskoj razini.

Appleov novi model iPhonea, iPhone 6, nalazi se na vrhu popisa najbolje prodavanih pametnih telefona na svjetskoj razini. Ovu laskavu titulu Apple drži već ravno 10 mjeseci.

Nakon manjeg pada prodaje iz ožujka i travnja ove godine, modeli 6 i 6 Plus opet se od svibnja nalaze na listi najprodavanijih modela u SAD-u, Kini ali i ostalim većim svjetskim tržištima. iPhone 6 drži prijestolje u prodaji na području SAD-a, a iPhone 6 Plus na kineskom tržištu.

U međuvremenu, Samsung pokušava držati korak s Appleom. Do sada bi se Appleov iPhone nalazio na vrhu ovakvih i sličnih popisa u prvom i četvrtom tromjesečju svake godine, dok bi Samsung preuzeo vodstvo u drugom i trećem, no ove godine to nije slučaj. Naime, iPhone 6 se nalazi na vrhu najprodavanijih telefona, i to na svjetskoj razini, od rujna 2014.

 

  1. iPhone 6

  2. iPhone 6 Plus

  3. Samsung Galaxy S6

  4. Samsung Galaxy S6 Edge

  5. iPhone 5S

  6. Xiaomi Mi Note

  7. Samsung Galaxy S5

  8. Samsung Galaxy Note 4

  9. Xiaomi Redmi 2

  10. LG G4

Komentari (1)
Pogledajte sve

ilo bi dobro da se pokazu rezultati bez kine i SAD-a … jer tamo Apple ima jako veliki utjecaj.
Ja tipujem da Apple, kao dobra firma, ipak ne moze protiv svih, kao sto do sada (MS, IBM etc) nisu mogli vec uvijek zavrsili kao porazeni.
A u svijetlu cinjenice da je i Google americki, to jos vise daje mi za pravo.

New Report

Close