Dan integracije pod sloganom ‘Recept za uspjeh’

Autor: Poslovni.hr , 10. listopad 2012. u 16:40
Ilustracija

Tijekom listopada i studenog održava se deveti po redu Dan integracije, IT konferenciju namjenjenu IT voditeljima, profesionalcima i stručnjacima odgovornim za razvoj, unapređenje i svakodnevni rad informacijsko-komunikacijskih sustava u svojim organizacijama.

Tijekom listopada i studenog održava se deveti po redu Dan integracije, IT konferenciju namjenjenu IT voditeljima, profesionalcima i stručnjacima odgovornim za razvoj, unapređenje i svakodnevni rad  informacijsko-komunikacijskih sustava u svojim organizacijama.

Ovogodišnji slogan konferencije je Recept za uspjeh, a na konferenciji se upravo mogu čuti dobri recepti i savjeti iz primjene IT tehnologija u svakodnevnom poslovanju.

Da ne ostane sve samo na teoriji i receptima, u prezentacijama i demonstracijama rješenja biti će pokazani stvarni primjeri iz prakse, među kojima će sudionici konferencije moći prepoznati svoje probleme i potrebe te vidjeti kako su oni rješeni kod drugih.

Na meniju su sljedeće teme:

• Projekt usklađivanja sa zahtjevima PCI-DSS standarda u Imex banci

Studija slučaja projekta usklađivanja sa zahtjevima PCI-DSS standarda. Izvedeno rješenje bazirano je na Fortinet proizvodima, izuzetno je tehnološki napredno, ali i fleksiblino, što je omogućilo implementaciju bez promjena na postojećoj infrastrukturi. 

• SIEM (Security Information and Event Management)

Predstavljamo rješenja za prikupljanje, analizu, arhiviranje i prezentiranje informacija prikupljenih mrežnim i sigurnosnim uređajima, aplikacijama za kontrolu identiteta i pristupa, logovima operativnih sustava, aplikacija i baza, informacija o vanjskim prijetnjama.

• System Centar 12

Predstavljamo nove i poboljšane funkcionalnosti u najnovijoj verziji Microsoft platforme za nadzor i upravljanje IT sustavima.

• Bespuća backupa

Neovisno o tehnološkoj evoluciji i revoluciji u dizajnu IT sustava sigurnosna pohrana podataka i dalje je jedna od najosjetljivijih točaka dizajna i operativnog rada IT sustava. Pravilno implentirano i testirano backup rješenje može biti presudno za opstanak organizacije. Polaznici će moći čuti odgovore na pitanja što je pravi backup, a što to nije, te koje su zamke i najčešće pogreške kod implementacije backup rješenja.

• Windows Server 2012

Predstaviti ćemo najnoviju Microsoft poslužiteljsku platformu te prednosti i poboljšanja koja ona donosi.

• HP Proliant Gen8: osma generacija vodećih x86 poslužitelja

Želite pametniji i bolji data centar? Poslušajte o najinteligentnijim serverima na svijetu! Novi samostalni HP Proliant Gen8 serveri su toliko pametni da automatiziraju zadatke data centra kako bi maksimalno iskoristili svaki sat, vat i kunu. Dok su oni zauzeti upravljanjem infrastrukturom, vi ste slobodni za nove poslovne inovacije.  

• HP Virtual System – referentne arhitekture za transformaciju data centra

U suradnji s vodećim proizvođačima virtualizacijskog softvera HP pomoću konvergentne infrastrukture donosi referentne arhitekture za integrirane i optimizirane IT sustave.

Osim predavanja, na konferenciji će se moći vidjeti demonstracije rješenja:

• System Centar 12 novosti
• Hyper-V 3 novosti
• SharePoint – Upravljanje projektima i upravljanje godišnjim odmorima
• Footprints – Incident i Asset management procesi

Osnovna ideja vodilja konferencije je prenijeti IT voditeljima  znanja i iskustva stečena kroz brojna školovanja i izvedene projekte  te odgovoriti na pitanja i probleme koji ih muče u svakodnevnom poslovanju.

Konferencija se održaca u četiri grada.

Raspored održavanja Dana integracije po gradovima: 

• 18.10.2012. u Osijeku;
• 25.10.2012. u Zagrebu;
•   8.11.2012. u Splitu;
• 15.11.2012. u Rijeci.

Konferenciju organizira Integra Group, priznati domaći sistem integrator, a osim predavača iz Integra Groupe, na konferenciji sudjeluju i predavači partnera konferencije Hewlett-Packarda i Microsoft Hrvatska.

„Ovogodišnji Dan integracije, deveti po redu, spaja teoriju i praksu u recept za uspjeh. Naši recepti su plod brojnih stručnih edukacija i dvadeset godina iskustva stečenog u implementacijama projekata koji su vidno unaprijedili poslovanje naših Kupaca. U tih 20 godina smo zajedno s našim Kupcima prikupili dovoljno malih tajni koje nas čine velikim IT majstorima i na Danu integracije ćemo ih podijeliti i razmijeniti s vama“ izjavio je Mate Ćavarović, direktor poduzeća Integra Group povodom najave ovogodišnjeg Dana integracije

Konferenciju medijski pokrivaju Poslovni dnevnik i Mreža, specijalizirani časopis za IT profesionalce. 

Više o devetom Danu integracije potražite na www.integragroup.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close