Cloud storage – rješenje za slanje i pohranu dokumenata

Autor: Sponzorirani članak , 21. listopad 2014. u 13:59
Fotolia.com

Problem slanja i pohranjivanja velike količine podataka smatrajte rješenim.

Vrijeme disketa i CD-a je iza nas. Novi prijenosni uređaji za pohranu podataka su “vanjski diskovi”, USB-i a i serveri kao možda najskuplja inačica. U svakom slučaju koristite barem neke od njih ako ne i sve.

Veliku “konkurenciju” zadnjih godina istima čini “Cloud”, puno širi pojam, ali u ovom slučaju koristiti ćemo ga za osnovnu funkciju pohrane i slanja podataka. Određene firme su popularizirale ovaj način upravljanja podacima i dokumentima koji su korisnici prepoznali te ih u velikom broju počeli koristiti.

Kako vam Cloud Storage može pomoći?

Cloud Storage je online mjesto na koje možete pohraniti svoje dokumente i pristupati im bilo kada, s bilo kojeg uređaja spojenog na Internet. Jedna od prednosti ove usluge je da pohranjenim dokumentima mogu – gdje god se nalazili – pristupati svi kojima to dozvolite te možete svi zajedno raditi na njima. Dokumente više nije potrebno “spremati” lokalno, razmjenjivati mailovima i “gubiti” se u promjenama. Sve je dostupno u cloudu, uz komentara i pračenje promjena.

Šaljite velike dokumente bez bojazni od zatrpanih mailboxa

Svatko preferira određen “File sharing ili jumbo mail” servis, koliko suradnika – toliko preferencija. Standardizirajte cijeli tim jednim, vašim rješenjem.

S Cloud Storageom možete jednostavno slati i primati velike dokumente. Dovoljno je kreirati link za slanje i preuzimanje dokumenata koje možete podijeliti s suradnicima, ali i s bilo kime izvan vaše tvrtke.

 Aktiviraj i koristi svojih 5GB prvih 30 dana potpuno besplatno

Uvijek imate sigurnosnu kopiju (backup) vaših dokumenata.

Vaši dokumenti na Cloud Storageu su pohranjeni na sigurnim serverima Hrvatskog Telekoma. U slučaja kvara računala, mobitela ili tableta nećete izgubiti dokumente već će oni i dalje biti sigurni i vama dostupni.

Vaš novi disk na vašem računalu, mobitelu i tabletu

Početnih 5GB prostora dobivate besplatno, a imate li potrebu za više prostora dodatnih 20 GB plaćate vrlo povoljno 10 kn/mj. Uslugu plaćate koliko ju koristite – bez ikakve ugovorne obveze.

Usluga vam omogućava i tehničku podršku na hrvatskom jeziku 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu!

Dokumentima pohranjenim na Cloud Storageu pristupate putem:

  • Internetskog preglednika
  • Aplikacije za računala (Windows i Mac)
  • Aplikacije za mobitele (Android i iOS)

http://www.stopostopoduzetnik.hr/ 

New Report

Close