Besplatan internet u Vinkovcima

Autor: Poslovni dnevnik , 31. srpanj 2013. u 21:59
Projekt financira Ministarstvo turizma/FOTOLIA

Na objavljeni natječaj pristiglo je bilo 111 zahtjeva, od kojih je odobreno njih 75 za uspostavljenje najmanje 269 pristupnih točaka na području cijele Hrvatske.

U sklopu programa poticanja slobodnog pristupa internetu u turističkim destinacijama Hotspot Croatia kojeg provodi Ministarstvo turizma, od ovog mjeseca besplatan pristup internetu omogućen je i u Vinkovcima, i to na području pješačke zone i užeg centra grada.

Ministarstvo je odobrilo novac za 75 općina i gradova za aktiviranje 269 hotspot lokacija u hrvatskim turističkim odredištima. Na objavljeni natječaj pristiglo je bilo 111 zahtjeva, od kojih je odobreno njih 75 za uspostavljenje najmanje 269 pristupnih točaka na području cijele Hrvatske.

Ministarstvo kroz program, za kojeg je ukupno izdvojeno 1,5 milijuna kuna, sufinancira u iznosu do 50 posto uspostavu hotspot lokacija, odnosno pristupnih točaka bežičnog besplatnog interneta na turistički najfrekventnijim područjima poput glavnih gradskih trgova, šetališta, zatim na lokacijama u blizini autobusnih i željezničkih kolodvora, trajektnih i nautičkih luka, te javnih plaža.

Komentirajte prvi

New Report

Close