Apple: Kupci žele ono što mi nemamo

Autor: Poslovni.hr , 08. travanj 2014. u 14:26
Reuters

Zbog Appleovih pravnih zavrzlama sa Samsungom na vidjelo je u zadnje vrijeme izašlo mnogo internih e-mailova i dokumenata koji nikad nisu bili namijenjeni javnosti.

Zbog Appleovih pravnih zavrzlama sa Samsungom na vidjelo je u zadnje vrijeme izašlo mnogo internih e-mailova i dokumenata koji nikad nisu bili namijenjeni javnosti, piše Business Insider.

Najnoviji dokumenti pokazuju kako u vezi poslovanja s iPhoneom postoji jedan velik problem. Prema prezentacijama, kojih su se domogli portali 9to5 i Re/code, Apple tvrdi kako rast na tržištu smartphonea dolazi prvenstveno od uređaja koji koštaju manje od 300 dolara i imaju ekran veći od 4 inča. Usporedbe radi, Apple nudi pametne telefone sa zaslonom od 4 inča i koštaju 650 dolara.

Podsjetimo, u posljednje vrijeme popularna su nagađanja kako Apple planira lansirati veći iPhone tijekom godine. Ionako, to je ono što korisnici žele, a Apple im zasad ne može ponuditi. Na jednome slajdu čak doslovno i piše: "Kupci žele ono što mi nemamo".

Međutim, teško da će Apple napraviti drastično jeftiniji uređaj, premda bi mogao smanjiti cijenu modela iPhone 5c, piše Business Insider.

Appleove prezentacije možete pogledati ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close