Aplikacija koja istovremeno snima prednjom i stražnjom kamerom stigla na Android

Autor: Agencija VLM , 17. travanj 2014. u 10:34
Screenshoot Google Play

Aplikacija je u posljednjih osam mjeseci skinuta milijun puta.

Popularna aplikacija za dijeljenje fotografija Frontback, koja je dosad bila dostupna samo za Appleov operativni sustav za mobilne uređaje iOS, postala je dostupna i za uređaje s Androidom, piše Tech Crunch. Aplikacija je u posljednjih osam mjeseci skinuta milijun puta, a sada će vjerojatno dobiti i mnogo novih korisnika.

Frontback, kao što se može naslutiti i po imenu, snima istovremeno prednjom i stražnjom kamerom uređaja i od obje fotografije slaže kolaž. Tako korisnici mogu vidjeti ono što su snimili te svoj izraz lica za vrijeme snimanja.

Aplikacija u odnosu na verziju za iOS nije doživjela velike promjene, izgled je tek ponešto promijenjen kako bi Frontback izgledao više poput aplikacije za Android. Ipak, ima jednu značajnu mogućnost u odnosu na verziju za iOS – offline mode. Tako korisnici Androida mogu snimiti i poslati fotografije čak i kada nisu spojeni na internet. Aplikacija će pričuvati fotografiju i poslati je na server čim se korisnik spoji na internet. Ova će mogućnost doći i na iOS s idućom nadogradnjom.

Komentirajte prvi

New Report

Close