Amazonov e-čitač knjiga Kindle Paperwhite stigao u Hrvatsku

Autor: Poslovni.hr , 14. listopad 2014. u 09:49
Foto: Amazon.com

Tvrtka Instar Informatika predstavila je novi e-čitač knjiga u svojoj ponudi i prvi Kindle uređaj koji odsad možete kupiti i u Hrvatskoj.

Tvrtka Instar Informatika predstavila je novi e-čitač knjiga u svojoj ponudi i prvi Kindle uređaj koji odsad možete kupiti i u Hrvatskoj. Kindle Paperwhite, jedan od najboljih e-čitača knjiga koji se nudi na tržištu prema ocjenama stručnih medija i njihovih urednika te korisnika*.

Ako želite iskustvo čitanja najsličnije čitanju knjige, Kindle Paperwhite je najbolje što možete odabrati. Uređaj teži nevjerojatnih 200 grama. Tanji je od kemijske olovke pa čitanje i držanje uređaja jednom rukom ne predstavlja problem.

Ekran osjetljiv na dodir sigurno predstavlja najveći adut zbog odličnog kontrasta i vrhunskog osvjetljenja za užitak pri čitanju koji ne umara oči. Slika je bez efekta zrcaljenja čak i na najjačem suncu, a ugrađena baterija dovoljno je snažna da omogući osam tjedana čitanja bez punjenja (pola sata na dan, bez uključenog Wi-Fi prijamnika).

Kao i dosad, tu su i sve ostale funkcije koje Kindle Paperwhite čine odličnim pratiteljem. Od brzog prelistavanja po poglavljima, zapisivanja opaski i komentara, dijeljenja sadržaja na društvenim mrežama, nevjerojatne baze naslova po vrlo niskim cijenama, ugrađenog rječnika i još mnogo, mnogo toga. Novi Kindle Paperwhite predstavlja evoluciju čitača sa e-ink ekranom!

Kindle Paperwhite bit će moguće kupiti ekskluzivno u trgovinama Instar Informatike već od 13.10. 2014. ili na webshopu www.instar-informatika.hr

Komentari (1)
Pogledajte sve

Kindle Paperwhite se može kupiti u Extreme Digitalu već mjesecima.

New Report

Close