AdScanner dobitnik prestižne Global Telecoms Business nagrade u Londonu

Autor: Objava za medije , 24. svibanj 2017. u 10:26
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Inovacije su pokretačka snaga budućnosti—nit je to vodilja tvrtke AdScanner čiju su iznimnu kvalitetu prepoznali i svjetski telekomunikacijski divovi.

Kompanija AdScanner i Telekom Austrija Grupa dobitnici su prestižne nagrade Global Telecoms Business za inovacije u području telekom industrije. Nagradu je u ime kompanije AdScanner preuzeo Marin Ćurković, CEO, 23. svibnja 2017., na svečanoj dodjeli u Londonu.

GTB Telecoms Innovation Summit & Awards nagrađuje najuspješnije telekomunikacijske projekte iz cijelog svijeta. Ovaj renomirani događaj u telekomunikacijskoj industriji s tradicijom dugom 22 godine u prvi plan stavlja najbolja partnerstva operatora i dobavljača te njihova zajedničkih rješenja koja su uspjela demonstrirati istinsku inovaciju, svladati sve prepreke i iznjedriti uspješan projekt koji mijenja način na koji doživljavamo telekomunikacije.

Zajedničkim snagama s vodećim austrijskim telekom operaterom, A1 Telekomom, AdScanner mijenja viziju telekomunikacijske, marketinške i oglašivačke industrije. Osnivač AdScannera Marin Ćurković naglašava: „Inovativnost projekta proizlazi iz tehnologije na kojoj se usluga temelji, a to je algoritam za automatizirano praćenje oglašivačkih aktivnosti na televizijskom tržištu. Jedinstveno rješenje ima široku primjenu, pa je stoga razvijen Marketing Cockpit i integriran s prodajnim podacima klijenta, gledanosti, Google trendovima i vremenom kako bi medijskim stručnjacima omogućio bolje upravljanje budžetima i prodajnim aktivnostima.

“ Renomirani predstavnici svjetske telekom industrije, menadžeri i stručnjaci za strateško planiranje, inovacije i implementaciju projekata ovom su vrijednom nagradom odali priznanje programerima, tehnološkom i medijskom ekspertnom timu AdScannera te im dali dodatni poticaj da nastave s odličnim radom. 

Komentirajte prvi

New Report

Close