Povoljnije parkiranje u 19 gradova diljem zemlje

Autor: Poslovni dnevnik , 25. srpanj 2018. u 07:11
Foto: Pixsell

IT tvrtka Infoart kreirala je web ‘alat’ za plaćanje koji osigurava uštede jer ne koristi SMS protokol.

Od sredine travnja kada je predstavljena javnosti, mobilnu aplikacija za plaćanje parkiranja po Hrvatskoj – PayDo probila se do 19 gradova.

U prvom valu bila je riječ p Splitu, Zadru, Šibeniku, Puli, Poreču, Rovinju i Osijeku, a potom su uslijedili  turistički prvaci Dubrovnik, Novi Vinodolski, Crikvenica, Vodice i Vodnjan, te Bjelovar, Samoboru, Sisak, Slavonski Brod, Karlovcu, Varaždinu i Vukovaru. U Infoartu, IT tvrtki specijaliziranoj za razvoj rješenja za mobilna plaćanja, najavljuju da će njihov PayDo uskoro stići i u ostale gradove, a glavni je cilj najveći – Zagreb.

Takvo širenje temelje na činjenici da su ponudili povoljniji "alat" za plaćanje parkiranja budući da on osigurava uštede jer ne koristi SMS protokol pa se ne plaćaju troškovi mobilnih operatera.

Plaćanje se, dakle, obavlja samo putem mobilne i web aplikacije koja je besplatna, a Infoart je u suradnji s Mastercardom korisnicima omogućio i to da im se 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se na promotivni račun kojeg može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja. 

"U Hrvatskoj SMS-om dosad nisu mogle plaćati određene kategorije poslovnih i privatnih korisnika te turisti i za njih je jedino rješenje bila potraga za parking aparatima. Sada je svim korisnicima aplikacije omogućeno plaćanje bez dodatnih naknada", istaknuo je Borivoj Sirovica, direktor Infoarta u kojem od samog lansiranja ne kriju da PayDo itekako cilja na milijune turista koji u špici sezone borave u Hrvatskoj. 

Komentari (2)
Pogledajte sve

o tempora o mores

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating http://Hot24.top

New Report

Close