Planira se izgradnja suvremenog prodajnog centra ‘Centrum Retail Park’

Autor: Poslovni dnevnik , 16. svibanj 2019. u 15:48
Foto: Getty Images

“Retail Park će postati odredište za dnevnu, tjednu i vikend kupovinu, uz zabavni sadržaj”, kažu iz tvrtke Centrum Trade.

U Bosanskoj Gradiški planira se izgradnja suvremenog prodajnog centra koji bi trebao nositi naziv Centrum Retail Park, javlja Klix.ba. Kompanija Centrum Trade iz Banja Luke kupila je skladišta bivšeg Vodoprivrednog poduzeća Sava Gradiška, pokraj banjalučkog mosta, gdje će graditi trgovački centar.

Centrum Retail Park trebao bi se prostirati na 20.000 četvornih metara, a nalazio bi se na cestovnom pravcu koji vodi od graničnog prijelaza s Hrvatskom. 

U planu je i gradnja kružne prometnice za prilaz trgovačkom centru, čije se otvaranje najavljuje za 2021. godinu. Prednost Centrum Retail Park leži u poziciji između Zagreba i Slavonskog Broda, što ukazuje na to da investitor želi privući kupce iz Hrvatske, odnosno iz mjesta između ta dva hrvatska grada, objašnjava Klix.ba.

"Retail Park će postati odredište za dnevnu, tjednu i vikend kupovinu, uz zabavni sadržaj", kažu iz tvrtke Centrum Trade. 

Komentirajte prvi

New Report

Close