Za Partizanov stadion 10 mil. eura

Autor: Poslovni dnevnik , 27. rujan 2018. u 21:59
Atletska staza trebala bi ostati, sve ostalo bit će obnovljeno

Obnova zdanja nepodesnog za europska natjecanja financirat će se iz državnog fonda.

Milorad Vučelić, predsjednik Partizana, uvjeren je da će radovi na velikoj obnovi stadiona na Topčiderskom brdu biti izvedeni 2019. godine, javlja Mondo.

Partizan kreće u obnovu svog stadiona jer je dobio zeleno svjetlo odlukom Skupštine grada Beograda 24. rujna da se usvoji prijedlog detaljne regulacije tog sportskog objekta.

Stadion Partizana je poput mnogih u Srbiji dotrajao, nagrižen je zubom vremena i manja poboljšanja u koja je klub prethodnih godina ulagao nisu dovoljna. Europska natjecanja traže suvremene objekte, veću udobnost za gledatelje, a stadion Patizana, kao ni ostali u Srbiji, to sada ne ispunjava, objašnjava Mondo.

"Iz državnog fonda trebali bi dobiti investiciju veću od 10 milijuna eura. Ovom odlukom Skupštine grada zakoračili smo u svijet građevinskih dozvola. U međuvremenu, izrađuje se plan. Čim sve te zakonske radnje budu završene, u ožujku ćemo početi raditi na preuređenju stadiona", rekao je Vučelić gostujući na TV Pinku.

Dodao je da bi atletska staza trebala ostati, ali da će sve ostalo biti obnovoljeno, od trave s grijanjem, sjedišta, svlačionice, reflektora i tribina. 

Komentirajte prvi

New Report

Close