Gazda Ray-Bana za rođendan podijelio radnicima 10 milijuna dolara

Autor: Poslovni.hr , 20. svibanj 2015. u 13:38
Foto: Thinkstock

Kompanija Luxottica, koja proizvodi naočela prema licenci za brendove poput Chanela, Armani, Miu Miu, Versace, Prada, Bulgari i ostale, zabilježila je prošle godine rekordni profit.

Leonardo del Vecchio, drugi najbogatiji Talijan i vlasnik kompanije Luxxotica, poznate po mnogobrojnim brendovima kao što su Ray Ban, Persol i Oakley, podijelio je svojim radnicima 140.000 dionica Luxottice za svoj 80. rođendan koje vrijede oko 10 milijuna dolara, piše QZ.

'Veliko hvala zaposlenima kompanije u Italiji koji su najzaslužniji za uspjeh Luxottice. Ovom malom gestom, želim pokazati koliko su mi radnici važni. Iskreno vjerujem da smo jedna obitelj', naveo je velikodušni gazda.

Kompanija Luxottica, koja proizvodi naočale prema licenci za brendove poput Chanela, Armani, Miu Miu, Versace, Prada, Bulgari i ostale, zabilježila je prošle godine rekordni profit, a 2015. je započela u velikom stilu. Povećali su profit u prvom kvartalu za blizu 34 posto, zahvaljujući prije svega naglim porastom prodaje u Sjevernoj Americi.

Komentirajte prvi

New Report

Close