VIDEO/FOTO: Ukrali bager i njime srušili zid i krov lokalnog Lidla

FOTO: Niall Carson/Press Association/PIXSELL FOTO: Niall Carson/Press Association/PIXSELL

Lopovi su ukrali bager s kojim su kasnije demolirali lokalni Lidl. Osim njih, čak su se i drugi koji su se našli u blizini dućana u južnom Dublinu, čini se, spontano uključili u pljačku dućana.

Dramatične snimke dolaze iz naselja Tallaghta u južnom Dublinu u kojemu su, prema pisanju tamošnjih medija lopovi, koristeći ukradeni bager demolirali lokalni dućan Lidl. Telegraph piše da je policija izvjestila kako je uhitila nekoliko ljudi vezano za napad na supermarket koji se dogodio nekoliko sati nakon što je grad zahvatila sniježna oluja koja se ne pamti desetljećima.

Državna televizija prikazala je video koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako bager ruši zid supermarketa nakon čega se urušava dio krova. 

Druga video snimka koju je objavio jedan lokalni medij pokazuje ljude koji izlaze iz trgovine i po svemu sudeći iznose razne predmete.

U priopćenju kojeg je izdao Lidl navodi se da je došlo do ozbiljnog incidenta u njihovoj trgovini u jugozapadnom Dublinu te da incident istražuje policija. Navode da je u trenutku incidenta trgovina bila zatvorena te da nitko nije ozlijeđen. 

Komentari (1)
  • katarina
    katarina 16:51 3.3.2018.

    Stigli Hrvati…

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!