VIDEO: Srbijanski premijer napadnut u Srebrenici

Autor: Poslovni.hr/Hina , 11. srpanj 2015. u 23:08
Foto: Hina

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić naprasno je završio sudjelovanje u obilježavanju 20. godišnjice genocida u Srebrenici.

 Srbijanski premijer Aleksandar Vučić naprasno je završio sudjelovanje u obilježavanju 20. godišnjice genocida u Srebrenici nakon što je napadnut dok se uspinjao prema mjestu na groblju u Potočarima gdje su bili smješteni svi visoki dužnosnici koji su nazočili komemoraciji.

Vučića, okruženog osiguranjem, nakon zvižduka i uvreda kojima je bio izložen svaki put kada ga je okupljeno mnoštvo vidjelo, na usponu prema "vip loži" počeli su gađati plastičnim bocama, potom i kamenjem, a jedna osoba pokušala ga je fizički napasti.

Srbijanskog premijera zaštitilo je njegovo osiguranje i u velikoj brzini izvelo iz groblja, dok je policija BiH vrlo promtno reagirala i uhitila osobu koja ga je pokušala fizički napasti.

Vučića je pred Memorijalnom zgradom, gdje je održana komemoracija, već čekala kolona službenih automobila i on je u velikoj brzini napustio Srebrenicu, mnogo prije ijednog drugog stranog dužnosnika.

Komentari (6)
Pogledajte sve

naši političari pizde i osuđuju napad. da je neko od njihovih stradao u srebrenici bila bi njihova priča drugačija.
njegov dolazak u srebrenicu je bio licemjeran.radikal, između inih, zaslužan za provedbu politike iz koje je proizašao ovaj pokolj. dobro je i prošao.

tako bi ga i mi ovdje trebali isprašiti ali što možeš kada se neki iz ove vlade tri puta ljube s njim
ovo što sam napisao nije upereno protiv svih srba u hrvatskoj ali kad bi nam i oni u nekim potrebnim slučajevima dali za prav lakše bi bilo i voditi potrebnu hrvatsku politiku protiv i dalje ovakve politike iz Srbije

mali vuk je zavijajući podvio rep i nestao sa svojim čoporom prema svom brlogu

Dobro je prošao obzirom što zaslužuje kao deklarirani i prgmatični fašist!

New Report

Close