U Tivtu uskoro Regent Hotel Residences

Autor: Poslovni dnevnik , 08. prosinac 2015. u 21:59
Nova zgrada imat će 94 apartmana

Adriatic Marinas ulaže 35 milijuna eura.

Kompanija Adriatic Marinas iz Tivta počet će sljedećeg tjedna gradnju novog turističkog objekta, Regent Hotel Residences, u nautičkom naselju Porto Montenegro.

Ukupna vrijednost investicije iznosit će oko 35 milijuna eura, a očekuje se da će zgrada biti završena do ljeta 2017. godine, javlja portal CdM. Regent Hotel Residences gradit će se sa sjeverne strane zgrade luksuznog hotela Regent, s pet zvjezdica, i zamišljen je kao nastavak tog objekta.  Nova zgrada imat će 94 apartmana, koji će biti opremljeni kao hotelske jedinice, kao i niz poslovnih prostora za razvoj malog poduzetništva, ponajprije onih iz Crne Gore.

To znači da će kupci stanova u novoj zgradi sudjelovati u tzv. hotelskom rental poolu hotela Regent, pa će se i ti stanovi moći iznajmljivati preko servisa hotela Regent Porto Montenegro. Kada nove hotelske stambene jedinice u Porto Montenegru postanu operativne, očekuje se da će zaposliti dodatnih 80 ljudi na poslovima davanja usluga vlasnicima i gostima hotela, koje su jednake uslugama u hotelu s pet zvjezdica, kažu u kompaniji Adriatic Marinas. Regent Hotel Residences gradit će se na površini od oko 13.000 četvornih metara, izvođač radova bit će uskoro izabran, a na gradnji će raditi oko 170 radnika iz Crne Gore i regije. 

Komentirajte prvi

New Report

Close