U središtu Beograda niču tri stambeno-poslovna tornja

Autor: Poslovni dnevnik , 27. siječanj 2017. u 14:23
U kompleks Skyline Belgrade bit će uloženo 200 milijuna eura

AFI Europe već je prisutan u Srbiji, kao i u Češkoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Njemačkoj, Latviji i Poljskoj.

Za najviše pet godina ulica koja vodi u središte Beograda dobit će potpuno novi izgled. Mjestu gdje se u Ulici kneza Miloša nalazio MUP bit će pretvoreno u poslovno-stambeni kompleks od 68.000 četvornih metara.

Procijenjena vrijednost projekta, nazvanog Skyline Belgrade, iznosi 200 milijuna eura, javlja portal eKapija. U središtu kompleksa su tri tornja, jedan za poslovni prostor od 30.000 kvadrata, a druge dva za stambeni od 34.000 četvornih metara, dok je za maloprodajni prostor osigurano 4000 kvadrata.

 

2150 eura

bez PDV-a stajat će četvorni metar u Skyline Belgradeu

Novi simbol grada
Investitor je AFI Europe, nekretninska kompanija koja posluje u središnjoj i istočnoj Europi, a na tržištu Srbije prisutna je od 2005. godine, kada je započela projekt Airport City Belgrade, dok je 2014. godine krenula u izgradnju Central Gardena, stambene četvrti u središtu Beograda. "Ponosni smo na ovaj projekt za koji vjerujemo da će predstavljati simbol Beograda.

Ovaj kompleks pružit će svojim stanarima jedinstvene pogodnosti i luksuz, a sve to na prestižnoj lokaciji u samom središtu grada, nedaleko od glavnih prometnica i diplomatskih predstavništava. Naš prodajni ured bit će otvoren u prvoj polovini 2017. godine", rekao je Adir El-Al, voditelj projekta Skyline Belgrade. Siniša Mali, gradonačelnik Beograda, rekao je da će i cijela Ulica kneza Miloša biti rekonstruirana ove godine, imat će po tri trake s obje strane, kao i drvored, a bit će i prilagođena pješacima. Mali je dodao kako se nada da će investitori dobiti građevinsku dozvolu u kolovozu ili rujnu ove godine, kada bi mogla početi gradnja kompleksa Skyline Belgrade.

Iskusni ulagači
Kako navode investitori, kupovina stana u Skyline Belgradeu predstavlja "promišljenu dugoročnu investiciju i pravi korak ka sigurnoj budućnosti", kako zbog odlične lokacije u samom središtu grada, tako i zbog ulaganja u izuzetno kvalitetnu i prestižnu gradnju koja pruža mnoštvo pogodnosti. Navedeno je i da cijene još nisu formirane, ali da se mogu usporediti s naseljem Central Garden u kojem je je prosječna cijena četvornog metra 2150 eura, bez PDV-a. Ekskluzivni zastupnik prodaje prostora u kompleksu Skyline Belgrade je konzultantska kuća za nekretnine CBRE Srbija. AFI Europe sudjeluje u razvoju i investiranju u stambeno-poslovne projekte u Češkoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Njemačkoj, Latviji i Poljskoj. Kompanija razvija poslovne komplekse, trgovačke centre, poslovne i logističke parkove i stambene projekte.

Komentirajte prvi

New Report

Close