Grade hotel s 200 kreveta, ulažu gotovo 8 milijuna eura

Autor: Poslovni dnevnik , 12. studeni 2018. u 07:56
Zbog velikog zanimanja gostiju ponestalo je hotelskih kapaciteta

Planinka ulaže 8 mil. eura.

Tvrtka Planinka iz Kuršumlije u obližnjoj Lukovskoj Banji gradi novi, suvremeni hotel s oko 200 ležajeva, koji će stajati gotovo 8 milijuna eura, a trebao bi biti završen do 2020, javlja portal eKapija.

"Hotel s četiri zvjezdice bit će ekskluzivno opremljen i imat će bazene, kao i sve medicinske sadržaje", kaže Radovan Raičević, glavni direktor Planinke, dodajući da je hotel prije svega namijenjen gostima koji dolaze na liječenje.

Budući da će petinu sredstava za izgradnju osigurati Ministarstvo gospodarstva, obveza je investitora da zaposli 70 kvalificiranih radnika.

Netaknuta priroda na padinama Kopaonika i nadmorska visina od 681 metar svrstavaju Lukovsku banju među najposjećenije u Srbiji.

Suvremeno opremljeni hoteli Jelak i Kopaonik, s ukupno 280 ležajeva, međutim, nisu dovoljni da prime sve zainteresirane, pa se Planinka iz Kuršumlije, u čijem sastavu je i Prolom Banja, odlučila za navedenu investiciju.

I Žarko Đurić, direktor Lukovske Banje, potvrđuje da u taj dio Srbije dolazi sve više gostiju koji se žele opustiti u prirodi. 

Komentari (2)
Pogledajte sve

Srbija će da “procveta” kad naprave taj hotel od 200 soba. Očito su pokupili najbudalastije poslovne koncepcije od Hrvatske. Sad čekamo vijesti, kad će javiti o gradnji nove šetnice u Banji Koviljači.

Kuršumlija, Banja i Kopaonik….WTF?

New Report

Close