U juhi pronašla staklo, kompanija Nestle Adriatic proizvod povukla s tržišta

Autor: Poslovni.hr/H , 29. svibanj 2015. u 11:28
Foto: Thinkstock

Obogaćena sa sedam vitamina, a osmi je staklo, rekla je Dragica Grujić koja se neugodno iznenadila kada je u instant juhi pronašla staklo.

Stanovnica vojvođanskog mjesta Vrbas Dragica Grujić ozlijedila se progutavši komadić stakla koje je bilo u vrećici juhe „C Njupa supa“, zbog čega je kompanija „Nestle Adriatic“ proizvod povukla sa srbijanskog tržišta, javila je u petak Radio televizija Vojvodine (RTV).

Obogaćena sa sedam vitamina, a osmi je staklo, rekla je Dragica Grujić koja se neugodno iznenadila kada je u instant juhi pronašla staklo, prenio je RTV.

Od komadića stakla koji je progutala oštetila je sluznicu, rekli su joj liječnici.

"Frapirala sam se kad sam vidjela staklo. Nisam mogla vjerovati da tako nešto postoji u juhi", navela je i dodala da je, pored mjerodavnih, kontaktirala i proizvođača – kompaniju „Nestle Adriatic“ u Srbiji, ali da nije zadovoljna kako su se ponijeli prema njoj.

U odgovoru Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine stoji da je poljoprivredna inspekcija dobila prijavu sugovornice RTV-a, da je proizvođač postupio sukladno zakonu i da je problem riješen povlačenjem proizvoda, "C Njupe supe", s tržišta.

Tvrtka je objavila da se u više navrata ispričala Dragici Grujić zbog neugodnosti.

Juha „C njupa supa“ reklamira se kao proizvod namijenjen djeci.

Komentirajte prvi

New Report

Close